Erotische High tea

Een leuke en originele high tea met een sexy butler

Op deze manier heb je nog nooit gegeten

 • erotische high tea met een sexy butler

High Tea in Rotterdam met een erotisch tintje

Verzamel je beste vriendinnen en stap in de trein richting Rotterdam. Daar wacht namelijk een erotische high tea op jullie. Wat dat allemaal inhoudt? Dat ontdek je hieronder!
Een gezellig uitje met de meiden, dat komt niet zo vaak voor. Daarom mag je best even de stoute schoenen aantrekken om aan de welverdiende dosis spanning en sensatie te komen!
Het valt dan ook niet mee om zo een passende activiteit te vinden, zeker niet als jullie alle terrasjes en barretjes inmiddels wel een keer gezien hebben. Een high tea is daarom een uitstekende activiteit voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Een high tea om van te smullen in Rotterdam

Gezellig met de meiden op stap, dan denk je misschien wel aan een high tea. Dat roept nu niet meteen spanning en sensatie op, zou je denken toch? Je hebt het mis! Dit keer gaan jullie niet voor safe, trek de stoute schoenen maar aan en waag je aan de erotische high tea in Rotterdam! Tip: voor een nóg leuker en spannender effect kun je je vriendinnen natuurlijk vertellen dat jullie van een ‘’gewoon’’ high tea arrangement gaan genieten. Surprise, surprise! Zo’n high tea brengt daarnaast nog meer voordelen met zich mee:

·         Het is een betaalbare activiteit voor jullie vriendinnengroep

·         Heerlijk smullen met een erotisch tintje

·         Een origineel vrijgezellenfeest in Rotterdam

·         Uitstekend te combineren met andere activiteiten, zoals een cocktail workshop.

Sexy butler die jullie high tea gerechten serveert

Bij een high tea horen lekkere hapjes, dat is in dit geval niet anders. Sterker nog, deze hapjes leggen een wel extra dikke nadruk op het woord ‘’lekker’’.
Denk bijvoorbeeld aan heerlijke cupcakes gedecoreerd met een piemel. Dat wordt heerlijk smullen, en brullen… van het lachen!
Het zijn trouwens niet alleen de hapjes en de thee waar jullie van zullen genieten. Ook worden jullie bediend door sexy butlers, die jullie gedurende deze erotische high tea zullen bedienen én entertainen. Dat is pas smakelijk genieten van jullie gerechten!

”Enorm genoten van de High Tea. Echt een aanrader! Vriendelijk personeel en niets is teveel gevraagd. Top!”

Erotische activiteit in Rotterdam met party games

Als jullie lekker genoten hebben van de spannende hapjes en drankjes en als jullie bijgekomen zijn van de eerste paar lachbuien, is het feest nog lang niet voorbij. De sexy butlers die jullie in alle glorie bediend hebben, gaan jullie nu nog gezellig vermaken met een dosis spannende party games.
Als jullie nog geen buikpijn van al die lekkere hapjes en al het lachen hadden, dan zullen jullie dat nu wel krijgen!

Deze erotische high tea in Rotterdam is dus een uitstekende gelegenheid om gezellig met de meiden even gek te doen. Deze activiteit is dus zeer geschikt voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of ‘’gewoon’’ een gezellige vriendinnendag.
Wat je dan ook organiseert, met je beste vriendinnen wordt deze erotische high tea een groot succes! Ben je klaar met de high tea?
Dan kan je gemakkelijk een andere vrijgezellenfeest activiteit gaan doen. Of wacht dacht je van speciale vrijgezellenfeest opdrachten voor vrouwen.

Wil je deze unieke high tea boeken voor jullie vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest?
Dit kan vanaf 10 personen en kost € 45,- per persoon.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Rotterdam

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Wil je de erotische high tea boeken of heb je nog vragen hier over?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Het duurt maar een minuutje!