Naaktmodel schilderen Eindhoven

Op zoek naar een creatieve en spannende workshop naaktmodel schilderen? In Eindhoven moet je dan bij YourBachelorParty.nl zijn. Deze workshop is ideaal voor een hilarisch vrijgezellenfeest samen met je beste vriendinnen. Je kunt twee uur lang ongegeneerd een mannelijk naaktmodel van top tot teen bekijken. Dat is toch de droom van iedere vrouw? Veel vrouwen hebben de workshop naaktmodel schilderen in Eindhoven al gevolgd. En dat zorgde voor een middag met veel lol, lachbuien, maar ook creativiteit.

body paint workshop met sexy mannelijk model

Uitdagend

Is het jouw taak om het vrijgezellenfeestje voor je vriendin te organiseren? Dan ben je vast op zoek naar een originele workshop of een gezellige middag en avond uit. En misschien wil je haar ook een beetje plagen tijdens haar laatste avond als ongetrouwde vrouw. Een ideaal moment om haar te verrassen. Zorg dat al haar vriendinnen in het complot zitten. Vertel haar dat jullie een kunstzinnige middag gaan beleven en een tentoonstelling gaan bezoeken. Maar in plaats van kunst, ziet ze lege schildersdoeken opgesteld staan. En als dan een sexy mannelijk naaktmodel binnen komt lopen, weet je zeker dat je haar verrast hebt. Als iedereen van de schrik is bekomen, gaan jullie aan de slag met verf. Eerst leer je meer over verschillende technieken, kleurgebruik en compositie van een professional. Je leert dat hoe beter je kijkt, hoe meer je over de anatomie van het mannelijk lichaam te weten komt. Ook over zaken die normaal gesproken bedekt blijven.

Boven de bank

Heb jij het naaktmodel vereeuwigd op het witte doek? Dan mag je je kunstwerk natuurlijk mee naar huis nemen. Leuk voor boven de bank, of is het meer geschikt voor in de slaapkamer? Natuurlijk wordt er ook nog een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers die mee hebben gedaan aan de workshop naaktmodel schilderen in Eindhoven. Want het is vast een middag geworden die je niet snel zult vergeten. Als herinnering heb je niet alleen je doek, maar ook de foto nog.

De vrijgezel is trotst op haar kunstwerk

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop naaktmodel schilderen  in Eindhoven kun je bij YourBachelorParty.nl nog meer workshops boeken. Van een workshop burlesque dansen of twerken, tot leren aftrekken, wij hebben legio sexy workshops in de aanbieding. Ze staan allemaal garant voor een middag lachen, gieren en brullen. Informeer gerust naar de verschillende  mogelijkheden. Wij hebben voor elk vrijgezellenfeest wel een geschikte workshop in huis.

Meer informatie

Interesse in een workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam? Boek deze workshop eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt bij ons ook terecht voor verschillende pakketten. Dan heb je je complete vrijgezellenfeest in een keer geregeld. Hoe handig is dat? Je hoeft nergens naar om te kijken en alleen maar veel plezier te maken.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven