Cocktail workshop Rotterdam

Leer tijdens de cocktail workshop in Rotterdam hoe je binnen de kortste keren een heerlijke cocktail kunt serveren. Van een Mojito tot een Sex on the Beach, voortaan maak jij de lekkerste cocktails helemaal zelf. Hartstikke leuk om te doen als vriendinnenuitje of tijdens een vrijgezellenfeest. Bij de cocktail workshop in Rotterdam van YourBachelorParty.nl gaan jullie samen aan de slag om een aantal populaire cocktails zelf te maken. Net zoals je het vaker ziet achter de bar. Jullie zijn verzekerd van een gezellige, creatieve en lekkere workshop. Mixen en schudden maar!

cocktail workshop met topless bartender in Antwerpen

Shaken maar!

Tijdens de cocktail workshop in Rotterdam leer je de fijne kneepjes van onze ervaren cocktailmaker. Voordat je begint met mixen en shaken, krijg je eerst uitleg over de ingrediënten. Welke smaken passen goed bij elkaar en welke likeurtjes gaan absoluut niet samen. Je leert ook meer over de juiste verhoudingen. Hoeveel alcohol mag er in een cocktail om tot de beste smaak te komen? Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Samen met je vriendinnen maak je drie populaire cocktails. Deze staan zeker in je persoonlijke top-drie! Want wie lust er nu geen Sex on the Beach, Mojito of Sex in the City-cocktail? Het fijne is dat je ze voortaan zelf ook kunt maken!

Compleet feestje

De cocktail workshop in Rotterdam is compleet, zodat jullie niets te kort zullen komen. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Voor ingrediënten en accessoires wordt natuurlijk gezorgd. Om de workshop in stijl af te sluiten, wordt een groepsfoto gemaakt. Natuurlijk met een cocktail in de hand. Nog niet uitgefeest? Bij YourBachelorParty.nl kun je nog veel meer leuke activiteiten boeken. Regel jij het vrijgezellenfeestje voor je beste vriendin? Dan hoef je niet veel te regelen, bij ons kun je een compleet pakket boeken. Ga na de workshop bijvoorbeeld erotisch dineren. Onze website staat vol met te gekke ideeën en activiteiten voor een succesvol vrijgezellenfeest. Want als je gaat trouwen, verdien je het om nog een keer de avond van je leven te beleven met je allerbeste vriendinnen. Een avond vol lol, gezelligheid en met een ondeugend tintje!

Toples bartender bij het vrijgezellenfeest aan huis

Spetterende party

Een spetterende bachelorette party regel je met YourBachelorParty.nl. Naast een cocktail workshop in Rotterdam, hebben we nog veel meer leuke activiteiten. Wij zorgen ervoor dat de aanstaande bruid een avond beleeft met haar vriendinnen die ze nooit meer zal vergeten. Of je nu van actief, creatief of erotiek houdt, wij kunnen een passende activiteit voor je regelen. Klinkt erg goed toch? Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie. Zo kunnen we ook workshops combineren en speciale pakketten voor je samenstellen. Maak dan gelijk gebruik van onze vrijgezellenfeestplanner. Hartstikke handig! https://www.yourbachelorparty.nl/download-onze-vrijgezellenfeest-planner/

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven