Strip diner Rotterdam

Lekker eten, sexy playboy en een mannelijke stripper

Op deze manier heb je nog nooit gegeten

 • striptease diner Utrecht

Een strip diner in Rotterdam is erg geliefd als je een vrijgezellenfeest, vriendinnen dag, bedrijfsuitje of verjaardag wilt vieren. Bij Your Bachelor Party hebben wij de leukste uitjes voor je samengesteld. Een strip diner in Rotterdam is leuk, opwindend en zorgt gegarandeerd voor veel lachbuien. Uit eten gaan zal nooit meer hetzelfde zijn als je genoten hebt van een heerlijk strip diner. Jullie worden niet alleen getrakteerd op een heerlijk driegangenmenu maar ook op een hete stripper. Zo’n lekker toetje heb je vast nog nooit gehad! Want als je een vrijgezellenuitje van Your Bachelor Party boekt, weet je zeker dat het een leuke dag wordt om nooit te vergeten!

Populaire bezigheid

Het leukste is natuurlijk om je vriend of vriendin te verrassen. Jullie gaan gezellig uit eten met z’n alleen maar ze weet niet wat er gaat gebeuren. Zij denkt dat het gewoon een gezellig etentje is met haar vriendinnen met een lekker wijntje erbij. Nietsvermoedend zit zij aan tafel. Totdat er een sexy stripper bij jullie aan tafel komt. Je kunt je vast haar gezicht al voorstellen. Onze strippers zijn allemaal professioneel en hij zal een te gekke show geven voor de vrijgezel. En natuurlijk geniet niet alleen jullie vriendin, jullie mogen net zo hard meegenieten van deze opwindende show. Een strip diner is in Rotterdam dan ook een erg geliefd vrijgezellenfeestje. Beleef samen met je vriendinnen de avond van je leven.

Wat krijg je allemaal?

Naast een hete stripper krijgen jullie ook een heerlijk driegangendiner voorgeschoteld. Het is echt een avondje uit voor jou en je vriendinnen. En ook de drankjes mogen niet ontbreken. Het is ook een goed idee om het strip diner in Rotterdam te combineren met andere uitjes of workshops. Bijvoorbeeld een paaldans workshop. Bij Your Bachelor Party kun je ook leren hoe je moet twerken, strippen of sensueel dansen. Of volg een workshop pimp my Tarzan of buikdansen. Hartstikke leuk als je een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje moet organiseren. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding. Wil je het nog een tikkie spannender maken? Volg dan de workshop aftrekken. Want wie wil nu niet de fijne kneepjes van dit handwerk leren? Je hebt er zelf veel profijt van en ook je partner. Maar het allerbelangrijkste is dat jij en je vriendinnen een hoop lol zullen hebben. Eerst krijg je een stukje theorie maar daarna gaan jullie toch echt zelf aan de slag. Natuurlijk onder begeleiding van een echte professional. En daarna kun je aanschuiven bij het strip diner in Rotterdam.

Meer informatie

Interesse in een strip diner in Rotterdam? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag mee over de ideale invulling van je vrijgezellenfeest. Het is namelijk ook mogelijk om verschillende workshops of uitjes met elkaar te combineren. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest te houden, kun je ook bij Your Bachelor Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Amsterdam
  • Antwerpen
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Maastricht
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Utrecht

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Wil je het strip diner boeken of heb je nog vragen hier over?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Het duurt maar een minuutje!