Naaktmodel schilderen Breda

Ben je voor een vrijgezellenfeestje op zoek naar een kunstzinnige en hilarische workshop naaktmodel schilderen? In Breda moet je dan bij YourBachelorParty.nl zijn. Want wanneer krijg je nu de kans om een naakte man of vrouw te schilderen en van dichtbij te bestuderen? En je ook creatief van je beste kant te laten zien. Met de workshop naaktmodel schilderen in Breda beleef je de middag van je leven!

Mannelijk naaktmodel schilderen

Uitdagend

Schilderen is sowieso al een uitdaging, en helemaal als je model spiernaakt is. Gelukkig krijgen jullie aan het begin van de workshop naaktmodel schilderen in Breda uitleg over diverse punten waar je op moet letten. De uitleg wordt gegeven door een professional die jullie graag meer vertelt over kleurgebruik, compositie en hoe je het beste kunt beginnen. Als iedereen goed geïnstrueerd is, komt het naaktmodel zich voorstellen en neemt hij of zij de juiste positie aan. Als iedereen hiervan is bekomen, kan het schilderen echt beginnen. De instructrice blijft de gehele workshop aanwezig om jullie te helpen om een mooi resultaat neer te zetten. Want je wilt het naaktmodel natuurlijk zo mooi mogelijk op het doek krijgen.

Inbegrepen

Jullie hoeven niks mee te nemen, alleen een hoop gezelligheid. YourBachelorParty.nl zorgt dat alles klaarstaat voor de workshop naaktmodel schilderen in Breda. Voor verf en een maagdelijk wit doek wordt gezorgd. De workshop duurt ongeveer twee uur. Na afloop wordt natuurlijk een groepsfoto gemaakt, met jullie kunstwerken. Het enige waar jullie je druk om hoeven te maken is waar je het kunstwerk straks op gaat hangen: boven de bank of toch liever in je slaapkamer.. En misschien wil je partner ook wel een keer model staan nu jij een volleerd kunstenares bent!

sexy vrouwelijk naaktmodel schilderen

Sexy workshops

Naast een workshop naaktmodel schilderen in Breda kun je bij YourBachelorParty.nl voor nog meer spannende workshops terecht. Houden jullie bijvoorbeeld van dansen? Leer dan tijdens een workshop de fijne kneepjes van twerken of burlesque dansen. Deze moves komen altijd nog een keer van pas. Wil je echt iets stouts doen? Dan is de workshop aftrekken echt iets voor jullie. Niet alleen leerzaam, maar ook een middag om te lachen, gieren en brullen. Als jij een vrijgezellenfeest moet organiseren, ben je bij YourBachelorParty.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor iedereen wel een geschikte workshop in huis.

Meer informatie

Heb je interesse in een workshop naaktmodel schilderen in Breda? Boek deze workshop dan eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen ook een compleet pakket aanbieden met een workshop en daarna bijvoorbeeld erotisch dineren. Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven