Erotisch dineren Rotterdam

Lekker eten, sexy playboy en een mannelijke stripper

Op deze manier heb je nog nooit gegeten

 • striptease diner Utrecht

Erotisch dineren in Rotterdam is het perfecte uitje voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, bedrijfsuitje of verjaardag. Bij Your Bachelor Party kun je terecht voor een heerlijk en uitdagend erotisch diner. Een feestje voor jou en je vriendinnen. Wie wil er nu niet lekker eten en genieten van sexy mannen? Erotisch dineren is in Rotterdam dan ook een van de meest geliefde vrijgezellenfeestje. Laat je ook verrassen door al het lekkers op deze avond!

Opwindende avond

Zin in een ondeugend menu met prikkelend vermaak? Dan is erotisch dineren met Your Bachelor Party echt iets voor jullie. Wij hebben namelijk al veel ervaring met dit concept en weten precies hoe we deze avond voor jullie allemaal onvergetelijk kunnen maken. Door de juiste combinatie van heerlijk eten en entertainment zorgen we ervoor dat jullie een plezierige, spannende en opwindende avond beleven. Een avond die je niet snel zult vergeten!

Wat houdt erotisch dineren in?

Erotisch dineren in Rotterdam is een complete avond uit. Je krijgt een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld. Klaargemaakt door echte koks. Alleen al van het eten gaan jullie volop genieten. Daarnaast worden jullie bediend door een sexy ober of serveerster. De ober laat graag zijn spieren zien en zorgt ervoor dat jullie compleet in de watten worden gelegd. Vergaap je aan zijn heerlijk strakke kontje en flinke biceps. Wat zullen jij en je vriendinnen een lol hebben deze avond! Erotisch dineren is eventueel ook nog te combineren met andere workshops van Your Bachelor Party. Zo maak je er geen avond maar zelfs een complete dag uit van!

Verschillende soorten workshops

Naast erotisch dineren in Rotterdam kun je nog meer activiteiten boeken bij Your Bachelor Party. Wat te denken van een workshop twerken, erotische bier proeverij, cocktails of burlesque? Het is allemaal mogelijk. Hartstikke leuk als je een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje moet organiseren. Jullie leren in een ongedwongen sfeer verschillende sexy moves. Je hoeft heus niet goed te kunnen dansen, onze workshops zijn laagdrempelig. Het gaat uiteindelijk meer om de lol die je samen hebt dan om de prestaties. Wil je het nog een tikkie spannender maken? Volg dan de workshop aftrekken. Daar word je partner ook vast blij van. Deze workshop is dan ook een echte hit in Rotterdam. Van een echte professional leer je de fijne kneepjes van dit delicate handwerk. En ook hier staat lachen weer voorop, ook al zullen er soms best wat ongemakkelijke momentjes zijn. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding.

Meer informatie

Zie je erotisch dineren in Rotterdam wel zitten? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om verschillende workshops met elkaar te combineren voor een perfecte dag uit tijdens je vrijgezellenfeest of vriendinnendag. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest te houden, kun je ook bij Your Bachelor Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Amsterdam
  • Antwerpen
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Maastricht
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Utrecht

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Wil je het erotisch dineren boeken of heb je nog vragen hier over?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Het duurt maar een minuutje!