Naaktmodel schilderen Rotterdam

Wil je met je vriendinnen een naaktmodel gaan schilderen? In Rotterdam kan dat bij YourBachelorParty.nl. Een originele workshop met een ondeugend tintje: schilder het mannelijk schoon in je favoriete positie. Staand, zittend of liggend. Onder begeleiding van een professionele kunstenaar zetten jullie de juiste lijnen en proporties op het schildersdoek. Deze workshop is dan ook de perfecte balans tussen lachen, gieren, brullen en een dosis creativiteit. Tijdens het naaktmodel schilderen in Rotterdam heb je veel lol.

Naaktmodel schilderen in Rotterdam

Uitdagend

De workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam is een uitdaging, maar je hoeft zeker niet veel ervaring te hebben met schilderen of tekenen. Je wordt namelijk goed begeleid. Voordat jullie beginnen met schilderen, leer je meer over kleurgebruik, compositie en verschillende schildertechnieken. Daarna komt het sexy model binnen gewandeld. Jullie mogen twee uur lang ongegeneerd naar zijn lichaam kijken. Ook naar de delen die normaal gesproken bedekt blijven. Dat is toch een buitenkans? Ook voor schildersmateriaal hoef je niet te zorgen. Alles staat klaar, zodat jullie direct kunnen beginnen.

Boven de bank

Heb jij het naaktmodel van top tot teen bekeken en vereeuwigd op het schildersdoek? Dan mag je je kunstwerk natuurlijk mee naar huis nemen. Hang je het pontificaal boven de bank, of bewaar het je liever in de slaapkamer? Misschien geeft het inspiratie om je eigen partner een keer model te laten staan. Jij bent nu immers een ervaren kunstenaar… Je krijgt niet alleen het schilderij als aandenken mee naar huis. Natuurlijk wordt er ook nog een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers die mee hebben gedaan aan de workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam. Je zult deze middag niet snel vergeten. En anders heb je altijd de foto’s en je eigen kunstwerk nog..

Mannelijk naaktmodel schilderen

Verschillende soorten workshops

Niet alleen een naaktmodel schilderen in Rotterdam is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeestje. YourBachelorParty.nl heeft nog meer leuke workshops, zoals een workshop twerken of burlesque dansen. Of ga met je vriendinnen cocktails maken of erotisch dineren. Voor de stoute dames hebben we de workshop aftrekken in de aanbieding. Je leert de fijne kneepjes van dit handwerk en je hebt zeker een middag vol lol. Informeer gerust naar de verschillende  mogelijkheden. Wij hebben voor elk vrijgezellenfeest wel een geschikte workshop in huis.

Spetterende party

Een spetterende bachelorette party regel je met YourBachelorParty.nl. Naast een workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam, hebben we nog veel meer leuke activiteiten. Wij zorgen ervoor dat de aanstaande bruid een avond beleeft met haar vriendinnen die ze nooit meer zal vergeten. Of je nu van actief, creatief of erotiek houdt, wij kunnen altijd een passende activiteit voor je regelen. Klinkt erg goed toch? Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie. Zo kunnen we ook workshops combineren en speciale pakketten voor je samenstellen.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven