Coyote ugly Baarle-Nassau

Na deze workshop kan iedereen de perfecte Coyote ugly geven

Coyote ugly Baarle-Nassau

Ben jij aan de beurt om een vrijgezellenfeest te organiseren? Volg dan de coyote ugly workshop in Baarle-Nassau. Leer dansen als een echte cowgirl samen met je vriendinnen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Een vrijgezellenfeest organiseren is vaak lastig, maar niet als je voor een van de uitdagende workshop kiest van YourBachelorParty.nl. Je weet dan zeker dat het een groot feest wordt dat je nooit meer zult vergeten. Dus haal je cowboyhoed maar uit de kast en kom leren dansen tijdens de workshop coyote ugly in Baarle-Nassau!

Be sexy

Een aantal cowgirls springen op de bar en betoveren iedereen met hun sexy dancemoves. Deze scene uit de film Coyote Ugly herinnert iedereen zich wel. Tijdens de workshop coyote ugly in Baarle-Nassau gaan jij en je vriendinnen net zo sexy leren dansen. Tijdens de dans ben je niet afhankelijk van een partner, jullie staan in rijen naast, voor en achter elkaar en ga je aan de slag met de pasjes die je misschien al kent uit de film. Het draait niet alleen om de pasjes, maar vooral om attitude. Durf sexy te zijn en je helemaal te laten gaan! Je zult zien hoe heerlijk dat voelt. Geef je zelfvertrouwen een boost!

Over de workshop

Tijdens de workshop krijgen jullie les van een ervaren coyote-instructrice. Ze leert jullie de basispasjes en de sexy bewegingen uit de film Coyote Ugly. Voordat jullie je wagen aan deze dans, ontvang je een welkomstdrankje en zorgen we ervoor dat iedereen er representatief uitziet. Een hoed en te gekke laarzen mogen bij deze dans namelijk niet ontbreken. Voor de hoed zorgen wij, neem de laarzen zelf mee als je deze hebt. De workshop is ook met sneakers of andere schoenen te volgen. Tijdens de workshop swingen jullie er op los. Misschien geven jullie tijdens de bruiloft wel een showtje weg door op de bar te springen. Giddy up cowboy, the girls are back in town!

Nog meer keuze

Naast de workshop coyote ugly, kun je in Baarle-Nassau nog voor veel meer leuke vrijgezellenfeesten terecht. Ga bijvoorbeeld burlesque dansen of leer twerken als een pro. Sexy en sportief bezig zijn, de ideale combinatie. Of laat je creatieve kant zien tijdens de workshop naaktmodel schilderen. Bij YourBachelorParty.nl kun je ook terecht voor een complete dag uit. Combineer bijvoorbeeld een van de workshops met een cocktail workshop of een erotische bierproeverij. Jullie zullen een onvergetelijke dag hebben. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding. Heb je interesse in de workshop coyote ugly in Baarle-Nassau? Boek deze workshop dan eenvoudig via onze site. Verras de aanstaande bruid met een middag die haar nog lang bij zal blijven! Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten!

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Bij jullie op locatie

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!