Workshop burlesque Eindhoven

Voel je een echte vrouw tijdens de workshop burlesque

Na afloop van de workshop mag de vrijgezel een burlesque show geven!

Workshop Burlesque Eindhoven

Als je van dansen en teasen houdt, is een workshop burlesque iets voor jou. In Eindhoven kun je dan bij YourBachelorParty.nl terecht. Tijdens deze sensuele en verleidelijke workshop leer jij de sterren van de hemel te dansen. De workshop burlesque dansen wordt in Eindhoven gegeven door professionele dansinstructrices. Dat maakt deze workshop erg geschikt voor vrijgezellenfeestjes en vriendinnenuitjes. Je combineert namelijk sportief bezig zijn, sensueel bewegen en een hoop lol. Dat wordt zeker een middag om nooit meer te vergeten!

Wat is burlesque dansen?

Verleiden, daar draait het om bij burlesque dansen. En daar zijn vrouwen erg goed in. De dansstijl grijpt terug op de glitter en glamour van de jaren dertig en de pin ups van de jaren vijftig. Wist je dat burlesque letterlijk ‘met een grap’ betekent? De dans is theatraal en grappig en daarom echt entertainment. Bij deze dansvorm staat verleiding voorop, maar de danseres houdt wel haar kleding aan. Verleiden en teasen mag, maar het is absoluut geen striptease. Het is een vorm van theater en weet glitter, glamour en humor te combineren. Je hebt vast weleens van Mouline Rouge gehoord, in deze Parijse nachtclub was burlesque enorm populair.

De workshop

Het klinkt lastig, burlesque dansen. Maar ter geruststelling: iedereen kan het leren. Want elke vrouw kan verleiden, dus ook een workshop burlesque dansen volgen. In Eindhoven wordt je bijgestaan door professionals. En het gaat er natuurlijk niet om wie de beste is, maar het draait om plezier maken samen met je vriendinnen. Deze workshop is niet voor niets een van de meest gekozen workshops door vrouwen voor hun vrijgezellenfeest. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en dan gaan jullie aan de slag met een professionele choreograaf. Je weet dus zeker dat je de juiste technieken aanleert. Na de workshop burlesque dansen in Eindhoven stelen jullie de show.Een workshop waar je ook later nog profijt van zult hebben. Op de dansvloer en misschien ook wel in de slaapkamer..

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop burlesque in Eindhoven heeft YourBachelorParty.nl nog meer workshops voor je samengesteld. Leer bijvoorbeeld hoe je moet twerken, of ga met je vriendinnen een naaktmodel schilderen.Wil je nog een stapje verder gaan op het erotische vlak? Volg dan de populaire workshop aftrekken. Hartstikke leuk als je een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje moet organiseren. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding.

Meer informatie

Interesse in een workshop burlesque in Eindhoven? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.
Wij kunnen ook verschillende pakketten samenstellen voor een compleet vrijgezellenfeest. Dat scheelt jou een hoop geregel en je bent ervan verzekerd dat je een top vrijgezellenfeest gaat beleven!

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Leiden
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

  Burlesque workshop:

  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • € 30,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren met onze workshop burlesque.

  Het duurt maar een minuutje!