Workshop aftrekken Rotterdam

Na deze workshop kan iedereen de perfecte handjob geven

Workshop aftrekken, leuk, spannend en leerzaam

 • Als de vrijgezel de aftrektechnieken beheerst krijgt zij het handjob diploma

Workshop aftrekken Rotterdam

Wil je echt iets origineels gaan doen met een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje, volg dan onze workshop aftrekken. In Rotterdam is deze spannende en leerzame workshop van Your Bachelor Party enorm populair. En dat is niet zo gek ook, het is leerzaam maar er zal vooral enorm veel gelachen worden. Je mag tijdens de workshop aftrekken in Rotterdam letterlijk je handen uit de mouwen steken om je handwerk-diploma te gaan halen. Je wordt begeleid door echte professionals zodat je er in de slaapkamer ook nog iets aan hebt. Durven jullie het aan en heb je zin in een middag vol lachbuien? Volg dan deze inspirerende workshop!

Wat leer je allemaal?

In het begin wordt er een beetje lacherig over gedaan. Het is ook niet niks, je hebt het toch over een intiem gebeuren dat meestal alleen binnen de muren van je slaapkamer plaatsvindt. Maar al snel zal de gene verdwijnen tijdens de workshop aftrekken in Rotterdam. Je merkt dat het ook erg leerzaam is. Tijdens de workshop leer je van alles over het mannelijk geslachtsdeel. En hoe je dit geslachtsdeel op een fijne manier kunt stimuleren. Dit is niet alleen prettig voor hem maar je hebt er uiteindelijk ook zelf profijt van. Je zult dingen horen die je echt nooit meer zult vergeten! Na het theoriegedeelte is het tijd om de handen letterlijk uit de mouwen te steken. Je gaat oefenen op dildo’s en er is ook glijmiddel aanwezig. Je leert wat voor effect bepaalde handelingen op hem hebben. Wat is fijn en wat juist niet? Aan het einde van de workshop ben jij een echte professional!

Echte professionals

De workshop aftrekken in Rotterdam wordt gegeven door mensen uit het ‘vak’. Zij weten waar ze over praten en hebben veel ervaring. Ze leren je waardevolle technieken en je mag alles aan ze vragen. Je leert niet alleen alle technieken maar ze zullen je ook op je gemak stellen. Iedereen wordt volledig geaccepteerd en je hoeft geen dingen te doen waar je niet achterstaat. Gezelligheid en humor staan voorop tijdens deze workshop. Een ding is zeker, het zal je nog lang bijblijven! De workshop aftrekken in Rotterdam zorgt ervoor dat je vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje al vanaf het eerste moment geslaagd is. De workshop is niet alleen ontzettend leuk en grappig, je hebt er ook echt iets aan. Ga er dus voor en neem het ‘handjob’-diploma mee naar huis.

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop aftrekken in Rotterdam kun je bij Your Bachelor Party voor nog meer sexy workshops terecht. Houd je meer van actief bezig zijn? Leer dan twerken, burlesque dansen, buikdansen. Erg leuk om te doen, zeker als je een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje moet organiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding.

Meer informatie

Interesse in een workshop aftrekken in Rotterdam? Boek deze workshop eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. En als je op zoek bent naar een locatie om een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje te houden, kun je ook bij Your Bachelor Party terecht. Wij hebben voor elk feest de geschikte locatie.

Deze workshop aftrekken is zo razend populair dat wij zelfs bij RUMAG TV zijn verschenen.
Hier ging Rene samen met zijn moeder Marion de workshop volgen, wat natuurlijk een hoop hilarische momenten op leverde.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Bij jullie op locatie

  Workshop aftrekken:

  • Vanaf 8 personen
  • 1,5 uur
  • € 35,- per persoon ( onze locatie )
  • € 27,50 per persoon ( op jullie locatie excl. reiskosten )

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!