De leukste ideeën voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam

Een onvergetelijke vrijgezellenfeest organiseren in Amsterdam? Wij verzorgen de leukste activiteiten voor de vrijgezelle man en vrouw. Alles voor een onvergetelijke dag in de hoofdstad van Nederland. Met de leukste thema’s en de leukste ideeën zorgen wij ervoor dat de toekomstige bruid deze avond nooit meer vergeet. Denk hierbij aan:

 • Speciale striptease afgestemd op de toekomstige bruid
 • Erotisch dineren in Amsterdam met onze verleidelijke obers
 • Spannende workshops voor een perfecte aanvulling van jouw vrijgezellendag
 • Vrijgezellenfeest opdrachten voor vrouwen en mannen

Heb je nog geen idee wat je wilt voor hem of haar? Geen paniek! Wij geven in deze blog enkele tips en ideeën voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Waarom een vrijgezellenfeest in Amsterdam bij Yourbachelorparty?

Jij wilt natuurlijk een te gekke vrijgezellenfeest in Amsterdam. Dat snappen wij bij Yourbachelorparty. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe de vrijgezel de dag van zijn of haar leven kan hebben. Dit is ook de reden waarom Yourbachelorparty zo populair is bij mannen en vrouwen. Wij verzorgen deze geweldige dag op een unieke manier die onderscheidend is:

 • Niets is onmogelijk bij ons
 • Wij verassen je graag met o.a. spannende erotisch getinte workshops
 • Onze unieke ideeën sluiten aan bij de karakter van de groep
 • Erotisch of toch meer romantisch getint? Wij denken binnen de kaders van jouw wensen

Bij talloze media is onze vrijgezellenfeesten in Amsterdam niet ontgaan. Mede door onze te gekke, spannende en geweldige ideeën hebben wij in het verleden samen kunnen werken met diverse media. Denk hierbij aan o.a. BNN, RTL 4, Grazia en het Algemeen Dagblad.

Workshop in Amsterdam

Top 3 voor een spannend vrijgezellenfeest in Amsterdam

Erotisch, of toch meer een romantische en spannende sfeer? Wij hebben voor elke vrijgezel een leuke activiteit. Hieronder de leukste ideeën en tips voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest in de hoofdstad van Nederland.

1. Erotisch dineren in Amsterdam

Maak kennis met de ideale vrijgezellenavond, erotisch dineren! Dit keer niet alleen een lekker stuk biefstuk op je bord, maar ook die ene heerlijke man of vrouw. Tijdens dit diner wordt je bediend door één van onze mooie playboy obers. De vrijgezel wordt daarnaast extra in de watten gelegd. Het erotische diner gebeurd op een unieke locatie in Amsterdam. Na het diner is het wellicht tijd voor een spannende ‘politie’ striptease? Geen enkel idee is ons te gek voor jouw vrijgezellenfeestje.

Erotisch dineren in Amsterdam

De vrijgezel krijgt een aangename verrassing

2. Workshop paaldansen in Amsterdam

Een workshop paaldansen is de ultieme invulling van jouw vrijgezellenfeest. Samen met vriendinnen of collega’s leer je de basistechnieken van het paaldansen. Deze workshop staat gerant voor een onvergetelijke ervaring. Wij verzorgen een compleet arrangement in Amsterdam. Wij organiseren en jullie genieten!

Deze workshop zorgt voor een sensueel tintje die past bij het thema. Daarnaast worden de workshops gegeven door ervaren en professionele paaldansers. Hierdoor ben je verzekerd van perfecte en persoonlijke begeleiding. Mede door onze speciale aandacht aan individuele begeleiding zijn wij onderscheidend.

De workshop paaldansen voor jouw vrijgezellenfeest in Amsterdam bestaat uit:

 • Professionele paaldansers
 • Spannende en onvergetelijke striptease
 • Basistechnieken van het paaldansen in één dag leren
 • Een paaldans certificaat (natuurlijk komisch als aandenken)

Entertainment en een vleugje erotiek staat centraal tijdens deze workshop. Tijdens de les kunnen wij ons zeer eenvoudig aanpassen aan diverse thema’s. Ideaal als de groep of de aanstaande bruid nog persoonlijke wensen heeft!

3. Erotische loterij in Amsterdam

Een unieke en uitdagende ervaring beleven? Dan is de erotische loterij zeker iets voor jouw vrijgezellenfeest. Met onze eigen presentator en spannende strippers maken we jouw dag tot een compleet feest.

Dit arrangement bestaat uit een complete loterij inclusief ‘erotische’ prijzen. De loten worden verkocht door onze professionele strippers. Onze presentator zal samen met de strippers voor extra spanning zorgen tijdens het trekken van de lootjes. De erotische loterij in Amsterdam betekent voor jouw vrijgezellendag:

 • Een onvergetelijke ervaring vol entertainment, spanning en passie
 • De ideale presentator die past bij jouw groep
 • Mooie en leuke strippers die de aanstaande bruid extra aandacht geeft
 • Het winnen van fantastische en bijzondere erotische prijzen

Wij vinden het belangrijk dat het arrangement voldoet aan de wensen van de groep. Om deze reden besteden wij uitgebreid aandacht aan de voorbereiding en uitvoering.

De leukste ideeën voor de vrijgezelle man en vrouw in Amsterdam

Wij verzorgen de toekomstige bruid de dag van hun leven in Amsterdam. Dit doen wij door inzet van ons geweldige en enthousiaste team. Onze ideeën zijn gericht op zowel mannen als vrouwen. Hierdoor hebben wij voor iedereen de perfecte invulling. Op deze pagina staan de top 5 vrijgezellenfeest voor vrouwen. Uit onze jarenlange ervaring weten wij hoe deze dag een top feest kan worden. Sommige ideeën van onze vrijgezellenfeesten in Amsterdam zijn specifiek voor mannen. Je kunt hierbij denken aan:

Dit zijn slechts enkele ideeën en tips voor een te gek vrijgezellenfeest voor mannen. Op deze pagina vind je de top 5 vrijgezellenfeest activiteiten voor mannen.

Voor vrouwen hebben wij ook zeer uitgebreide ideeën voor een vrijgezellenfeestje in Amsterdam. Alles staat hierbij in het teken voor een onvergetelijke dag. Onze ideeën zijn zo creatief en populair onder vrouwen dat wij regelmatig benaderd worden door verschillende media. Hieronder een indicatie van ideeën welke specifiek zijn gericht op vrouwen:

Een echte aanrader als voorbereiding op een spannende huwelijksnacht is de Fifty shades of tease. Dit idee is voortgekomen vanuit de populaire film ‘Fifty shades of grey’.

Laat de vrijgezel op een spannende en leuke manier kennis maken met SM. In onze workshop in Amsterdam leert de vrijgezel alle fijne kneepjes van dit vak. Wat deze workshop zo leuk maakt, is dat het zeer uitgebreid is. Nadat de vrijgezel voorbereid is op haar spannende huwelijksnacht, verzorgen wij een erotische quiz. Om het vrijgezellenfeestje helemaal compleet en onvergetelijk te maken volgt er o.a. een rollenspel. Hierin gaat de gehele groep aan de slag om de fijne kneepjes van SM te leren.

Gun de vrijgezel de dag van haar leven in Amsterdam die zij nooit meer zal vergeten!