Workshop burlesque Rotterdam

Voel je een echte vrouw tijdens de workshop burlesque

Na afloop van de workshop mag de vrijgezel een burlesque show geven!

Workshop Burlesque Rotterdam

De workshop burlesque in Rotterdam is een echte aanrader voor vrijgezellenfeesten of een vriendinnenuitje. Deze workshop van YourBachelorParty.nl is erop gericht om met je vriendinnen een onvergetelijke middag te beleven. Stap in de wereld van deze bijzondere dansstijl en leer hoe je jouw partner op sensuele wijze kan verleiden. Na deze workshop burlesque dansen in Rotterdam voelen jullie je voor even Marilyn Monroe en poseer en dans je als een echte pin-upgirl!

Burlesque dansen?

Burlesque is een dansvorm uit de jaren vijftig waarbij verleiden en sensueel dansen voorop staan. Soms is het zelfs meer een show dan een dans. Door het grappige en theatrale karakter van deze dans is het een zeer gewaardeerde vorm van entertainment. Deze dans gaan jullie in de workshop burlesque in Rotterdam aanleren. Een professionele cursusleider geeft jullie instructies om de dans onder controle te krijgen. Tijdens de choreografie leer je sensueel te dansen en leren jullie te teasen op de dansvloer. Aan het einde van de workshop burlesque is het showtime in Rotterdam! Jullie laten zien wat jullie geleerd hebben. Of jullie kunnen er ook voor kiezen om de vrijgezel te voorzien van een professionele burlesque dans. Het wordt sowieso een middag om nooit meer te vergeten!

De workshop

Misschien denk je nu wel: is dat niet veel te moeilijk voor mij en mijn vriendinnen? We kunnen je geruststellen, iedereen kan het leren. Want elke vrouw beheerst de kunst van het verleiden, ieder op hun eigen manier. Dus ook jij kan de workshop burlesque volgen. In Rotterdam word je bijgestaan door een professional. Je leert precies de juiste bewegingen te maken. En het gaat er niet om wie de beste is, maar het draait om een middag plezier maken met je vriendinnen! Deze workshop is niet voor niets een van de meest gekozen workshops door vrouwen voor hun vrijgezellenfeest. Jullie worden eerst ontvangen met een welkomstdrankje om de sfeer er alvast in te brengen. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop krijgt iedere deelnemer een certificaat. En natuurlijk wordt er een groepsfoto gemaakt, met de aanstaande bruid als stralend middelpunt.

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop burlesque in Rotterdam heeft YourBachelorParty.nl nog meer sportieve en sensuele workshops voor je samengesteld. Leer bijvoorbeeld hoe je moet twerken als een professional of ga creatief aan de slag met verf en volg de workshop naaktmodel schilderen. Wil je nog een stapje verder gaan op het erotische vlak? Volg dan de populaire workshop aftrekken. Leerzaam en lachen! Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding. Interesse in een workshop burlesque in Rotterdam? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Leiden
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

  Burlesque workshop:

  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • € 30,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren met onze workshop burlesque.

  Het duurt maar een minuutje!