Naaktmodel tekenen Baarle-Nassau

Zin in iets anders en spannends? Volg dan onze workshop naaktmodel tekenen! In Baarle-Nassau kun je samen met je vriendinnen aan de slag. De workshop naaktmodel tekenen is bijvoorbeeld erg leuk voor een vrijgezellenfeestje. Twee uur lang ongegeneerd een smakelijk mannelijk naaktmodel van top tot teen bekijken, dat is toch de droom van elke vrouw? De workshop naaktmodel tekenen in Baarle-Nassau van YourBachelorParty.nl staat garant voor een middag lol met je vriendinnen. En je neemt nog een uniek kunstwerk mee naar huis ook!

Uitdagend

Als je beste vriendin gaat trouwen, gun je haar natuurlijk het allerleukste vrijgezellenfeest. Bij YourBachelorParty.nl ben je dan aan het goede adres. Bij ons vind je verschillende leuke vrijgezellenfeestjes. Wil jij je vriendin een beetje plagen? Verras haar dan extra en houd je plannen geheim. Zeg bijvoorbeeld dat jullie een culturele middag gaan beleven. Ze baalt dan vast een beetje, dat wordt saai…  Maar dan komt er opeens een sexy mannelijk naaktmodel binnenwandelen. Je ziet haar kijken, wat is hier aan de hand?  Als iedereen van de schrik is bekomen, gaan jullie aan de slag met het naaktmodel tekenen. In Baarle-Nassau worden jullie bijgestaan door een instructrice. Zo leer je meer over de mannelijke anatomie. En daar wil je vast meer van weten…

Boven de bank

Na afloop van de workshop naaktmodel tekenen mag je je kunstwerk natuurlijk mee naar huis nemen. Je wilt natuurlijk iedereen je creatieve uitspatting laten zien. Maar is je tekening leuk voor boven de bank, of is het toch meer geschikt voor in de slaapkamer? Misschien wil je partner ook wel een keer naakt model staan, want jij bent natuurlijk een natuurtalent. Na afloop wordt er een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers aan de workshop naaktmodel tekenen. In Baarle-Nassau is YourBachelorParty.nl altijd bezig om een uniek vrijgezellenfeest samen te stellen.

De vrijgezel is trotst op haar kunstwerk

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop naaktmodel tekenen, kun je in Baarle-Nassau nog meer workshops boeken. Van burlesque dansen of twerken, tot leren aftrekken, wij hebben genoeg sexy workshops in de aanbieding. Het kan niet spannend genoeg zijn.  Ideaal voor een vrijgezellenfeest met je vriendinnen. Want een ding is zeker, de workshops staan allemaal garant voor een middag lachen, gieren en brullen. Informeer gerust naar de verschillende  mogelijkheden. Wij hebben voor elk vrijgezellenfeest wel een geschikte workshop in huis.

Meer informatie

Interesse in een workshop naaktmodel tekenen in Baarle-Nassau? Boek deze workshop eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt bij ons ook terecht voor verschillende pakketten. Dan heb je je complete vrijgezellenfeest in een keer geregeld. Hoe handig is dat? Je hoeft nergens naar om te kijken en alleen maar veel plezier te maken.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Baarle-Nassau

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven