Erotische bier proeverij Baarle-Nassau

bier, mooie vrouwen en een hoop lol.

Erotische bier proeverij Baarle-Nassau

Moet jij de aanstaande bruidegom verrassen met een vrijgezellenfeest? Boek dan een erotische bier proeverij in Baarle-Nassau. Er zijn heel veel mogelijkheden voor een leuk vrijgezellenfeest. Maar je weet, een geslaagd vrijgezellenfeest voor mannen heeft een aantal ingrediënten nodig: bier, mooie vrouwen en een hoop lol. Met de erotische bier proeverij in Baarle-Nassau zit het met deze ingrediënten wel goed. Het wordt een onvergetelijke middag, voor de aanstaande bruidegom en zijn vrienden. Deze proeverij is ook goed te combineren met een leuke workshop, zoals klit stimulation of een erotsiche striptease.

Sexy bierbabe

Wat is er nu erotisch aan bier proeven? Nou, heel veel! Er is namelijk een sexy bier babe aanwezig. En zij zal jullie niet vermoeien met informatie over de ingrediënten van de verschillende soorten bier. Of hoe bier gebrouwen wordt. Dat zal jullie een worst wezen. Nee, zij is er om jullie te entertainen. Hoe ver dat gaat? Ze speelt verschillende spelletjes met jullie en ook een lapdance of een striptease is mogelijk. Het wordt dan net even wat uitdagender. Zie je jullie vriendengroep al zitten met een lekker biertje in de hand en een sexy bierbabe die jullie vermaakt? Ja, boek dan snel de erotische bier proeverij in Baarle-Nassau.

Bijzonder bier

Een Heineken of Hertog Jan pakken jullie maar als jullie thuis zijn. Tijdens deze erotische bier proeverij is het net even wat spannender.  Wij werken met drie hele exclusieve en uitdagende biertjes. Een streling voor de tong en een lust voor het oog. Het zijn dan ook niet zomaar een paar biertjes, het zijn echte sexy biertjes. In sommige bieren zijn zelfs vrouwelijke lichaamssappen verwerkt. Proef jij het? Maar hier blijft het niet bij. Ook de flesjes zijn een echte eyecatchers die jullie mee naar huis mogen nemen. Ook de namen spreken tot de verbeelding. Weleens een ‘Lekker kutje’ geproefd? Of een Yoni biertje? Laat je verrassen door deze uitdagende biersoorten tijdens de workshop erotisch bier proeven in Baarle-Nassau.

Nog meer keuze

Naast de erotische bier proeverij kun je in Baarle-Nassau nog voor veel meer leuke vrijgezellenfeesten terecht. Volg bijvoorbeeld de workshop klit stimulation, als jullie dat durven. Leer alles over de vagina en hoe je vrouwen tot een onvergetelijk hoogtepunt kunt brengen. Of ga voor een andere soort van spanning en sensatie en volg met je vrienden het spel paingame. Heb jij weleens een insect gegeten of een champagnefles ontkurkt met je ballen? Wil je dat zou houden? Zorg dan dat je de vragen goed beantwoord. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding. Heb je interesse in de erotische bier proeverij in Baarle-Nassau? Boek deze workshop dan eenvoudig via onze site. Verras de aanstaande bruidegom met een middag die hem nog lang bij zal blijven! Een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten!

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Amsterdam
  • Antwerpen
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Maastricht
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Utrecht

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Wil je het erotisch dineren boeken of heb je nog vragen hier over?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Het duurt maar een minuutje!