Workshop naaktmodel tekenen

Heb jij altijd al eens een workshop naaktmodel tekenen willen volgen? Dit is je kans, ga samen met je vriendinnen aan de slag! De workshop naaktmodel tekenen is bijvoorbeeld erg leuk voor een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje. YourBachelorParty.nl zorgt dat alles klaarstaat. Je kunt twee uur lang ongegeneerd een mannelijk naaktmodel van top tot teen bekijken. Is dat niet de droom van elke vrouw? De workshop naaktmodel tekenen staat garant voor een middag lol met je vriendinnen, een moment om nooit meer te vergeten!

Uitdagend

Gaat je beste vriendin trouwen en zoek je een leuk vrijgezellenfeestje? Dan moet je bij YourBachelorParty.nl zijn. Wij hebben verschillende leuke vrijgezellenfeestjes. Wil jij je vriendin ook een beetje plagen? Verras haar dan extra en houd je plannen geheim. Zeg bijvoorbeeld dat jullie een culturele middag gaan beleven. Ze denkt vast dat het saai gaat worden, maar dan… komt er opeens een sexy mannelijk naaktmodel binnenwandelen. En wordt ze gedirigeerd naar een leeg doek. Hoe groot is de verrassing, kun je haar gezicht al voorstellen? Als iedereen van de schrik is bekomen, gaan jullie aan de slag met het tekenen van het naaktmodel. Eerst leer je meer over verschillende technieken, kleurgebruik en compositie van een professional. En je komt meer te weten over de mannelijke anatomie. Ook over zaken die normaal gesproken bedekt blijven.

Boven de bank

Na afloop van de workshop naaktmodel tekenen mag je je kunstwerk natuurlijk mee naar huis nemen. Leuk voor boven de bank, of is het toch meer geschikt voor in de slaapkamer? Misschien wil je partner ook wel een keer model staan, want jij bent natuurlijk een natuurtalent. Na afloop wordt er een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers aan de workshop naaktmodel tekenen. Naast je tekening heb je ook nog een foto als herinnering aan deze bijzondere middag.

De vrijgezel is trotst op haar kunstwerk

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop naaktmodel tekenen, kun je bij YourBachelorParty.nl nog meer workshops boeken. Van burlesque dansen of twerken, tot leren aftrekken, wij hebben legio sexy workshops in de aanbieding. Ideaal voor een vrijgezellenfeest met je vriendinnen. Want een ding is zeker, de workshops staan allemaal garant voor een middag lachen, gieren en brullen. Informeer gerust naar de verschillende  mogelijkheden. Wij hebben voor elk vrijgezellenfeest wel een geschikte workshop in huis.

Meer informatie

Interesse in een workshop naaktmodel tekenen? Boek deze workshop eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt bij ons ook terecht voor verschillende pakketten. Dan heb je je complete vrijgezellenfeest in een keer geregeld. Hoe handig is dat? Je hoeft nergens naar om te kijken en alleen maar veel plezier te maken.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven