Vier je vrijgezellenfeest in Utrecht

Utrecht is een waanzinnige stad om een vrijgezellenfeest te organiseren. Verras je beste vriend of vriendin op een onvergetelijk feestje! Vergeet de standaard etentjes of stapavonden, wij hebben iets veel originelers in huis. Hierdoor krijgt de vrijgezel nog één keer het echte ‘vrijgezelle’ gevoel, voor hij of zij het huwelijksbootje instapt.

In Utrecht is van alles te beleven. Je kunt er gezellig winkelen en leuk uitgaan, maar er is ook genoeg te beleven voor een onvergetelijk vrijgezellenfeestje! Je wilt natuurlijk een feest organiseren waar de nodige dosis gezelligheid, drankjes en schaamte bij aanwezig is. Hieronder ontdek je een aantal leuke activiteiten, waar jij je beste vriend of vriendin mee kan verassen tijdens het vrijgezellenfeest in Utrecht.

Vrijgezellenfeest aftrekken in Utrecht

Vrijgezellenfeest voor mannen in Utrecht

Wil jij lekker met de mannen ongegeneerd naar een mooie vrouw kijken? Dan is een workshop naaktmodel schilderen precies wat je zoekt. Je beste vriend zal vast denken dat om een saaie schilder workshop gaat. Niks is minder waar! Voor hij het door heeft, verschijnt er een prachtig en naakte vrouw die jullie gaan natekenen. Uiteraard hoef je hier geen Picasso voor te zijn. De professionele begeleider zorgt ervoor dat jullie alle fijne van het vak leren. Aan het eind van de rit mag het meesterwerk ook nog eens mee naar huis. Daar mag je best trots op zijn!

Laat jij je beste vriend liever verleiden door vrouwelijk schoon? Boek dan één van onze stripsters. De vrijgezel zal denken dat jullie thuis ‘saaie’ spelletjes gaan spelen…totdat de bel gaat. Niks vermoeiend staat daar een bloedmooie vrouw, verkleed in een sexy politie-uniform. Ze stapt de woonkamer binnen en voor de vrijgezel het weet begint de show. De muziek gaat aan en haar uniform trekt ze stuk voor stuk uit. We gaan niet heel de show verklappen, maar slagroom zal onderdeel zijn van deze waanzinnige act.

Erotisch dineren in Utrecht

De vrijgezel krijgt een aangename verrassing

 

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht

Ook voor de dames hebben wij onvergetelijke activiteiten in de mooie stad Utrecht. Wil jij je vriendin bijvoorbeeld verassen met een hilarische en erotische activiteit? Dan is een workshop twerken zeer leuk! De aanstaande bruidegom denkt dat ze mee wordt genomen naar een normale dansworkshop, maar niks is minder waar. Voor ze het weet neemt ze deel aan een hilarische twerk workshop. Laat de billen maar schudden! Wie weet ontdekt ze een verborgen talent. Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor hilarische lachbuien. Wil jij de vrijgezel liever verassen met een dansworkshop waarbij ‘verleiden’ centraal staat?

Burlesque dansen in Utrecht

Dan is een workshop burlesque iets om te overwegen. Burlesque is namelijk een dansstijl waar alles draait om verleiden. Deze dans laat je op een hele sensuele manier gebruik maken van je vrouwelijke charmes. De pikante dansmoves van Christina Aguilera krijgen jullie helemaal onder de knie.

Burlesque Utrecht

Deze bovenstaande activiteiten hoeven natuurlijk niet zo zwart-wit voor mannen of vrouwen te zijn. Als je voor een echte lachkick gaat kun je natuurlijk ook met de mannen lekker onbeschaamd twerken. Met deze ideeën wordt jouw georganiseerde vrijgezellenfeest in Utrecht hoe dan ook een groot succes!

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Utrecht

    • Centraal gelegen
    • Vele activiteiten zijn hier goed te combineren
    • Boot tour door de grachten