Human sushi buffet

Heerlijke sushi geserveerd op een prachtig vrouwen lichaam

Sexy vrouwelijk model en overheerlijke sushi.
Om je vingers bij af te likken!

 • Sushi eten van een naakte vrouw
 • De vrijgezel eet sushi van ons vrouwelijk model
 • human sushi buffet

Waanzinnig sushi concept als vrijgezellenfeest

Ligt de organisatie van een vrijgezellenfeest in jouw handen? Dan wil je natuurlijk met een origineel idee komen waar jij en de mannen nog veel napret van zullen beleven. Als lekker eten, bier en een spannende ontknoping je goed in de oren klinkt, lees dan vooral nog even verder over dit bijzondere sushi concept als vrijgezellenfeest! 

Bij een geslaagd vrijgezellenfeest voor mannen hoort natuurlijk een geschikte maaltijd; een stevige bodem is immers het halve werk. Vergeet voor deze keer de broodjes shoarma en de vette pizza’s. Dit keer gaan we het helemaal ‘’fancy’’ aanpakken. Jullie krijgen met dit vrijgezellenfeest overheerlijke sushi! Het is een razend populair gerecht en er is oneindig veel keuze. Twijfel je nog? Wacht maar tot je leest hoe je maaltijd geserveerd wordt!

Hieronder zie je ons vrouwelijke model opgedekt met sushi. Ziet dat er niet smakelijk uit?!

Japans tintje voor een onvergetelijke herinnering

Als je kiest voor dit waanzinnige sushi concept als vrijgezellenfeest weet je zeker dat je een smaakvolle dag tegemoet gaat. Jij en je beste vrienden gaan namelijk onbezorgd genieten van de lekkerste Japanse gerechten. Overheerlijke sushi opgediend op een sexy vrouwelijk model, maar houd je vast want hier komt het mooiste van de hele avond…

Deze activiteit is goed te combineren met:

Human sushi buffet

Het kan altijd beter en daar weten wij alles van! Wat op het eerste gezicht leek op een standaard etentje met de mannen, veranderd al snel in een avond vol lachen, gieren, brullen én; spanning! Jij en je vrienden krijgen namelijk niet zomaar een bordje met gerechten toegeschoven. Jullie mogen de Japanse hapjes namelijk van een wel heel bijzonder bord eten. De gerechten worden geserveerd vanaf een sexy vrouwenlichaam! Jouw hapje geserveerd op een lekker hapje dus. Zo zullen jullie zeker extra genieten van al het lekkers en deze bijzondere ervaring zal jullie nog lang bijblijven.

Dit staat je te wachten voor je komende vrijgezellenfeest

Dat klonk je vast goed in de oren, of niet? Voor het geval je de draad even kwijt bent geraakt of als je het allemaal even op een rijtje wil zien; dit is wat je te wachten staat:

 • De lekkerste sushi
 • Een avond vol spanning en sensatie
 • Vrouwelijk schoon voor een geslaagd mannenfeest
 • Een vrijgezellenfeest met een bijzondere ‘nasmaak’

Buiten het feit dat de aanstaande bruid het nooit zal verwachten dat dit hem te wachten staat, kunnen jij en je vrienden er allemaal gezellig van meegenieten. Zo ben je verzekerd van lekker eten, drinken, onbeperkt gezelligheid en een lust voor het oog…

Hier onder een fragment waar een vrouwelijk model is opgediend als human buffet. Deze keer niet met sushi maar met allemaal andere lekkernijen speciaal voor een kerst diner.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je volgen in:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Breda

  Extra informatie over deze workshop:

  • 1,5 uur
  • € 100,- p.p. voor de sushi boot
  • € 74,50 p.p. op locatie

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een human sushi buffet te boeken.

  Het duurt maar een minuutje!