Workshop Naaktmodel schilderen

Schilderen is nog nooit zo leuk geweest!

Kan de vrijgezel het naaktmodel goed vastleggen op canvas?

De naakte waarheid; naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest

Organiseer jij een vrijgezellenfeest om, letterlijk, nooit te vergeten? Dan is een workshop naaktmodel schilderen echt iets om te overwegen. Dit is niet alleen een hele hilarische en gezellige variant, je zal zelfs nog iets van opsteken! Nooit eerder hebben de aanstaande bruid, haar vriendinnen en jij zó geconcentreerd het mannelijk schoon mogen aanschouwen. Het blijft niet bij kijken, je gaat er ook nog wat mee doen. De nodige dosis plezier, creativiteit en schaamte zijn de hoofdingrediënten van deze workshop. Ontdek hieronder waarom.

Op de foto met het mannelijke naaktmodel

Een aangename verassing

Een onderdeel van vrijgezellenfeesten is dat je je lieve vriendin een beetje voor het blok zet. Een leuke manier om dit te doen is natuurlijk om het zo onverwachts mogelijk te laten gebeuren. Je vriendin zal deze tijd ongetwijfeld een beetje wantrouwig zijn, maar dit zal ze niet verwachten. Jij neemt haar namelijk mee naar een doodsaaie schilderworkshop, want ja, dat is natuurlijk súper spannend. Je teleurgestelde vriendin zal braaf met je meegaan, niet wetend welke verassing er op haar te wachten staat…

Zodra jullie binnen zijn wordt het duidelijk waar jullie eigenlijk voor gekomen zijn. Spoedig aanschouwen jullie het mannelijke naaktmodel in volle glorie! Het schrikmoment, de daaropvolgende schaamte en oneindige lachbuien zorgen samen voor een geweldige ervaring. Dit is precies wat je met je vrijgezellenfeest wilt bereiken.

Ook geschikt voor de amateurschilder

Ook als je vriendin, of jij, geen kunstenaar in de dop is, zal de workshop naaktmodel schilderen een juiste keuze zijn. Je leert alle fijne kneepjes van het vak en je zal nooit meer op dezelfde manier naar het mannelijk schoon kijken. Je zal zien dat hoe beter je kijkt, hoe meer je over het mannenlijf te weten komt en hoe je dit vervolgens op het doek zet. Je kunt al je creativiteit op de vrije loop laten. Jij hebt de touwtjes in handen, dus hoe je de poedelnaakte waarheid gaat presenteren, is vervolgens helemaal aan jou en je vriendinnen.

mannelijke naaktmodel schilderen op jouw vrijgezellenfeest

Jouw naaktschilderij voor thuis

Een hoop lachbuien, verfijnde technieken en staar sessies verder, heb je het resultaat voor je. Jouw meesterwerk is af, en daar mag je zeker trots op zijn! Hier blijft het niet bij; aan het eind van de workshop ben je een ware expert en kan de bruid haar verse skills toepassen op haar aanstaande man. Het meesterwerk gaat natuurlijk mee naar huis, zodat jij je nieuwe talent kunt tonen aan wie je maar wilt. Bedenk wel even voor welk publiek dit het meest geschikt is wanneer je besluit het aan de muur te hangen!

Naaktmodel schilderen; een dag om nooit meer te vergeten

Met een workshop naaktmodel schilderen ben je dus verzekerd van een origineel en onvergetelijk vrijgezellenfeest. Samen met de aanstaande bruid en haar beste vriendinnen ga je een dag vol plezier, lachen en leren tegemoet. Want naast dat de workshop gewoon heel leuk is, leer je ook nog eens geheel nieuwe en bruikbare technieken aan. Je kunt zelf wel bedenken waarvoor en wanneer je deze nieuwe skills gaat toepassen…

Met een workshop naakt schilderen is en ongemakkelijke bruid en hilarische lachbuien verzekerd!

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Amsterdam
  • Antwerpen
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Maastricht
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Bij jullie op locatie

  Naaktmodel schilderen:

  • Vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • € 40,- per persoon
  • België € 45,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!