Workshop burlesque Amsterdam

Voel je een echte vrouw tijdens de workshop burlesque

Na afloop van de workshop mag de vrijgezel een burlesque show geven!

Workshop Burlesque Amsterdam

De workshop burlesque dansen in Amsterdam is echt iets voor je als je van teasen en dansen houdt. Ga samen met je vriendinnen aan de slag om deze bijzondere dansvorm eigen te maken. Hartstikke leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje. Tijdens deze sensuele en verleidelijke workshop leer jij de fijne kneepjes van burlesque. Niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk om te volgen. De workshop burlesque dansen wordt in Amsterdam gegeven door professionele dansinstructrices van YourBachelorParty.nl. Je combineert  sportief bezig zijn, sensueel bewegen en een hoop lol met elkaar. Dat wordt zeker een middag om nooit meer te vergeten!

Wat is burlesque dansen?

Burlesque is eeuwen geleden in Italië ontstaan en sindsdien een vaste waarde geworden in de entertainmentwereld. Onder burlesque wordt van oorsprong de variétéachtige shows in nachtclubs verstaan, waarbij het draait om sensualiteit en vrouwelijkheid. In de optredens staan dans en zang centraal waarbij langzaam wordt opgebouwd naar het laten zien van het lichaam. Toch is het zeker geen striptease, een burlesque danseres houdt haar kleding aan. Een van de belangrijkste kenmerken voor de dansstijl zijn de fifties invloeden die de boventoon voeren in muziek en kleding. Denk aan rode lippen, hoge hoeden, veren, parels, kant, sexy lingerie en hoge hakken.  Tijdens de workshop burlesque dansen in Amsterdam maken jij en je vriendinnen ook gebruik van verschillende attributen. Na de workshop is het showtime en kun je laten zien wat je geleerd hebt.

De workshop

Tijdens de workshop burlesque dansen in Amsterdam kan iedereen het leren. Want elke vrouw kan verleiden, dus ook burlesque dansen. Je wordt bijgestaan door professionele choreografen en samen leer je een dans aan. Maar eerst word je ontvangen met een welkomstdrankje, daarna gaan jullie aan de slag. Je weet dus zeker dat je de juiste technieken aanleert. Na de workshop burlesque dansen in Amsterdam stelen jullie de show op het podium Nog een voordeel: ook thuis heb je nog veel profijt van de workshop. Op de dansvloer, maar ook in de slaapkamer..

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop burlesque in Amsterdam, heeft YourBachelorParty.nl nog meer workshops voor je samengesteld. Wil je leren twerken? Of schilder je liever met je vriendinnen een spannend naaktmodel na? Wil je nog een stapje verder gaan op het erotische vlak? Volg dan de populaire workshop aftrekken. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding. Interesse in een workshop burlesque dansen in Amsterdam? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen ook verschillende pakketten samenstellen voor een compleet vrijgezellenfeest. Dat scheelt jou een hoop geregel en je bent ervan verzekerd dat je een top vrijgezellenfeest gaat beleven!

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Leiden
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

  Burlesque workshop:

  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • € 30,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren met onze workshop burlesque.

  Het duurt maar een minuutje!