Paingame Baarle-Nassau

Na deze workshop kan iedereen de perfecte Paingame geven

Paingame Baarle-Nassau

Met het spel paingame organiseer je in Baarle-Nassau een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Je maakt het namelijk nét een tikkeltje spannender dan tijdens een ‘normaal’ feest. The Pain Game zorgt voor brullen, gieren en vooral extra spanning. Stel dat stoere imago van de bruid of bruidegom maar eens op de proef. Ze weet niet wat haar allemaal te wachten staat… een tipje van de sluier: zorg dat je alle vragen tijdens dit vrijgezellenfeest goed beantwoord, want anders kan het zomaar zijn dat jij een bizarre opdracht krijgt. Heb jij zin om een insect te eten?

Spannende activiteit voor je vrijgezellenfeest

The Pain Game; de naam zegt eigenlijk al genoeg. Het is een spannende activiteit voor de echte dare devils onder ons. De paingame is in Baarle-Nassau een geliefde activiteit. En dat is niet vreemd, het zorg voor veel spanning en sensatie. De aanstaande bruidegom gaat deze dag sowieso nooit meer vergeten.  Stel je voor… je neemt de groep mee naar een onbekende locatie. Aangekomen op locatie worden jullie opgedeeld in twee teams. De vriendengroep zal zich vast afvragen; ‘gaan we een saaie quiz doen als vrijgezellenfeest?’. Al snel zal iedereen ontdekken wat er op het spel staat, als de vragen fout beantwoord worden…

Spannend en een beetje gek

Misschien heb je de paingame op tv gezien. In Baarle-Nassau weet je dan al een beetje wat je te wachten staat. Wanneer je tijdens het spelen van dit spel met je team drie vragen fout

beantwoord, krijg je een opdracht. Dit zijn vaak gekke en spannende opdrachten zoals het eten van een pittige peper, een champagnefles ontkurken met je ballen of het eten van een insect. Of misschien moet je wel iemands okselhaar likken of met een watervaste stift een gekke tekening maken op het lichaam van de vrijgezel. Spannend, een beetje gek maar uiteraard met een dikke knipoog. De opdrachten zijn niet gevaarlijk en kunnen door iedereen gespeeld worden, maar het is natuurlijk beter als je alle vragen zo goed mogelijk beantwoord! Zal de bruidegom zijn stoere imago kwijtraken? Jullie maken tijdens het spel paingame in Baarle-Nassau herinneringen voor het leven!

Nog meer workshops

Deze activiteit is natuurlijk goed te combineren met andere workshops van YourBachelorParty. Wij weten uit ervaring dat mannen niet veel nodig hebben om tevreden te zijn, bier, vrouwen en lekker eten is eigenlijk al voldoende. Daarom hebben wij de ideale vrijgezellenfeesten in de aanbieding. Wat te denken van een erotische bierproeverij? Of een heerlijke stripteaseshow? Wil je echt iets leren waar je nog wat aan hebt? Volg dan de workshop klit stimulatie. Ongemakkelijk, maar leuk en leerzaam om te doen. En de aanstaande bruidegom kan mooi zijn toekomstige vrouw goed verwennen. Wil je meer informatie over paingame in Baarle-Nassau of een van de andere workshops? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Bij jullie op locatie

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!