Cocktail workshop Breda

Wil jij tijdens een cocktail workshop in Breda leren hoe je de perfecte cocktail maakt?  Van een Mojito tot een Sex on the Beach, je leert tijdens deze workshop alles over cocktails maken. Gaat je vriendin trouwen? Dan is deze cocktail workshop in Breda van YourBachelorParty.nl het indeale vrijgezellenfeest. De aankomende bruid krijgt nog een keer het vrijgezelle gevoel voordat ze in het huwelijksbootje stapt. Met deze workshop cocktails maken zijn jullie verzekerd van een gezellige, creatieve en lekkere avond uit. Eentje om nooit meer te vergeten. Mixen en schudden maar!

cocktail workshop met topless bartender in Antwerpen

Shaken maar!

Bij een feestje horen natuurlijk cocktails. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, tijdens de cocktail workshop in Breda leer je drie verschillende soorten cocktails maken. We hebben ervoor gekozen om drie van de meest populaire cocktails te maken, zodat jij voortaan op feestjes de lekkerste cocktails zelf kunt maken. Hoe indrukwekkend in dat? Je leert het shaken en mixen van onze ervaren cocktailmaker. Want het gaat niet alleen om de smaak, maar ook om de show! Voordat je begint met je eerste cocktail, krijg je eerst uitleg over de verschillende ingrediënten. Welke smaken passen goed bij elkaar en welke alcoholische dranken gaan absoluut niet samen? Je leert ook meer over de juiste verhoudingen. Wat levert de beste smaak op? Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Samen met je vriendinnen maak je drie populaire cocktails, Sex on the Beach, Mojito en Sex in the City-cocktail. Deze staan zeker in je persoonlijke top-drie!

Compleet feestje

Tijdens de cocktail workshop in Breda komen jullie niks tekort. De workshop duurt ongeveer twee uur. Wij zorgen uiteraard voor de ingrediënten en leuke accessoires. Voor een blijvende herinnering wordt aan het einde een groepsfoto gemaakt. En er wordt natuurlijk geproost met de overheerlijke cocktails. Wil je het vrijgezellenfeest helemaal compleet maken? Bij YourBachelorParty.nl zijn nog veel meer leuke activiteiten te boeken. Van spannend tot creatief, als jij het vrijgezellenfeestje voor je beste vriendin moet regelen, hebben wij zeker iets leuks in de aanbieding. Maak het jezelf makkelijk en boek een compleet pakket. Volg na de workshop cocktail maken in Breda bijvoorbeeld een workshop burlesque dansen of ga naaktschilderen. Dat wordt gegarandeerd een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten! Onze website staat vol met te gekke ideeën en activiteiten voor een succesvol vrijgezellenfeest.

Toples bartender bij het vrijgezellenfeest aan huis

Spetterende party

Een spetterende bachelorette party regel je met YourBachelorParty.nl. Naast een cocktail workshop in Breda, kun je voor nog veel meer leuke activiteiten bij ons terecht. Of je nu van actief, creatief of erotiek houdt, wij kunnen een passende activiteit voor je regelen. Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven