Workshop burlesque Den Haag

Voel je een echte vrouw tijdens de workshop burlesque

Na afloop van de workshop mag de vrijgezel een burlesque show geven!

Workshop Burlesque Den Haag

Zijn teasen en dansen je hobby, dan is de workshop burlesque dansen in Den Haag echt iets voor jou. Hartstikke leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeestje of vriendinneuitje. Tijdens deze sensuele en verleidelijke workshop leer jij de sterren van de hemel te dansen op de typische burlesque manier. De workshop burlesque dansen wordt in Den Haag gegeven door professionele dansinstructrices van YourBachelorParty.nl. Dat maakt dit uitstapje erg geschikt voor een vrijgezellenfeestje. Je combineert namelijk sportief bezig zijn, sensueel bewegen en een hoop lol. Dat wordt zeker een middag om nooit meer te vergeten!

Wat is burlesque dansen?

Burlesque is in de zestiende eeuw in Italië ontstaan en sindsdien niet meer weg te denken uit de entertainmentwereld. Onder burlesque wordt van oorsprong de variétéachtige shows in nachtclubs verstaan, waarbij het draait om vrouwelijkheid en sensualiteit. In de spektakeloptredens staat dans centraal waarbij langzaam wordt opgebouwd naar het laten zien van het lichaam. Een van de belangrijkste kenmerken voor de dansstijl zijn de fifties invloeden die de boventoon voeren in muziek en kleding. Denk aan rode lippen, hoge hoeden, veren, parels, kant, sexy lingerie en hoge hakken. De danseressen dragen meestal verschillende lagen kleding, die gedurende de show naast het podium belanden. Tijdens de workshop burlesque dansen in Den Haag ga jij aan de slag met de dans en verschillende attributen.

De workshop

Het klinkt lastig, burlesque dansen. Maar ter geruststelling: iedereen kan het leren, dus jullie ook! Want elke vrouw kan verleiden, dus ook een workshop burlesque dansen volgen. In Den Haag wordt je bijgestaan door professionals. Je wordt eerst ontvangen met een welkomstdrankje en dan gaan jullie aan de slag met een professionele choreograaf. Je weet dus zeker dat je de juiste technieken aanleert. Na de workshop burlesque dansen in Den Haag stelen jullie de show. Een workshop waar je ook later nog profijt van zult hebben. Op de dansvloer en misschien ook wel in de slaapkamer..

Verschillende soorten workshops

Naast een workshop burlesque heeft YourBachelorParty.nl nog meer workshops voor je samengesteld. Leer bijvoorbeeld hoe je moet twerken, of ga met je vriendinnen een naaktmodel schilderen. Hoe leuk is dat? Wil je nog een stapje verder gaan op het erotische vlak? Volg dan de populaire workshop aftrekken. Wat je ook wilt, wij hebben altijd een geschikte workshop voor je in de aanbieding.

Meer informatie

Interesse in een workshop burlesque dansen in Den Haag? Dan kun je deze eenvoudig boeken via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen ook verschillende pakketten samenstellen voor een compleet vrijgezellenfeest. Dat scheelt jou een hoop geregel en je bent ervan verzekerd dat je een top vrijgezellenfeest gaat beleven!

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Leiden
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

  Burlesque workshop:

  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • € 30,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren met onze workshop burlesque.

  Het duurt maar een minuutje!