Een hilarische en onvergetelijke vriendenuitje: Ontdek het hier

Ben je op zoek naar originele en hilarische vriendenuitjes? Dan zit je hier goed. Bij YourBachelorparty.nl maken we namelijk al jaren vrienden- en vriendinnengroepen blij met originele activiteiten.

Dit doen we vaak voor vrijgezellenfeesten, maar de activiteiten zijn ook erg leuk om spontaan te doen als vriendenuitje. Dat is weer wat anders dan op zaterdag borrelen met de meiden. Of biertjes tappen met je vrienden in de kroeg.

Een vriendenuitje bij YourBachelorparty.nl betekent:

  • Een originele activiteit die jullie altijd bij zal blijven.
  • Je maakt het zo ‘pikant’ als je zelf wil.
  • De uitjes kun je door heel Nederland boeken.
  • Tevreden groepen! We hebben al meer dan 1.200+ groepen blij gemaakt met een onvergetelijke workshop of activiteit.

Cocktails maken bij jouw vrijgezellenfeest in Baarle-Nassau?

Wat maakt een speciaal vriendenuitje zo geliefd bij ons?

Het is natuurlijk leuk als iedereen weer bij elkaar is. De ‘roddels’ van afgelopen weken vliegen dan namelijk om de oren. Bijvoorbeeld die éne vriendin of vriend die een paar spannende dates had. Ondertussen schenken jullie een Pornstar Martini in of wat koude biertjes. Dat is natuurlijk hét recept van een standaard vriendenuitje.

Hoe leuk is het om dit op een andere manier aan te pakken. Namelijk met een originele activiteit, zoals een workshop. Daarvan weet je zeker dat het altijd bij blijft. We kunnen alvast verklappen: het is niet een standaard ‘sushi maken’ of ‘pubquiz’ activiteit.

De workshops zijn erg geliefd door de nodige dosis spanning en sensatie. Zo kun jij je bijvoorbeeld uitleven met een kwast én een sexy man of vrouw. Dat is een hint van één van onze activiteiten.

Met een speciaal vriendenuitje ben je verzekerd van:

  • Veel gelach en plezier met je vrienden en vriendinnen.
  • Een workshop die je altijd bij blijft. Ook al zitten jullie volgend jaar op de kerstborrel. Grote kans dat deze dag ter sprake komt.
  • Een originele dag waar je ook de andere kant van je vrienden of vriendinnen ontdekt.
  • Een andere sfeer dan een standaard vrienden- of vriendinnendag. Er zit namelijk een ‘spannend’ tintje aan.

Ontdek 4 originele vrienden- en vriendinnenactiviteiten

De workshops bij YourBachelorparty.nl zijn populair. Voor elke vrienden- of vriendinnengroep zit er namelijk iets tussen. Kies uit één van de 15 verschillende workshops. Ze zijn allemaal hilarisch én origineel.

Hieronder zetten we 4 workshops die geliefd zijn onder vriendengroepen.

1. Naaktmodel schilderen: leef je uit met de kwast

Kunnen jouw vrienden uren kijken naar een sexy man of vrouw? Dan komt deze workshop goed uit. Hier mag je jouw fantasie de vrije loop geven, maar wel met een kwast uiteraard Jullie gaan namelijk aan de slag met een kunstwerk. Terwijl je de kwast tevoorschijn haalt, verschijnt op het toneel een ware hunk of babe.

Aan jullie vriendengroep de taak om die zo goed mogelijk na te schilderen. Doe wel je best, want anders staat er een ‘stoute’ opdracht te wachten. Deze workshop is ook erg leuk, omdat je er iets van leert. Je krijgt namelijk professionele begeleiding.

Ontdek hier meer over de workshop naaktmodel schilderen voor mannen. Of klik hier voor de vrouwelijke variant.

2. Twerken: gooi de heupen maar los

Gooi de heupen maar los: het is tijd om te twerken. Wie weet ontdekken jullie wel nieuwe talenten bij elkaar voor tijdens de stapavond! Deze workshop is erg hilarisch. Zie je het al gebeuren: je vriendin die twerkend naast je staat. Of die vriend die bijzondere danskills in huis heeft om te schitteren in de club of kroeg. Jullie worden niet aan het lot overgelaten, want er staat een professionele ‘twerker’ klaar om de fijne kneepjes te leren. Hiermee krijgt de hele groep een onvergetelijke dag.

Lees meer over de workshop twerken.

3. Discodansen op je favoriete hits van vroeger

Haal de dansmoves maar uit de kast! Dan hebben we het niet over de populaire ‘techno danspasjes’ van nu. Tijdens deze workshop hoor je namelijk de ware disco klassiekers. Je waant je dan ook weer terug in de tijd met je vrienden en vriendinnen. Dat brengt een gezellige sfeer én veel herinneringen met zich mee.
Grote kans dat je tijdens één van de nummers plots denkt aan je eerste vriendje of vriendinnetje van vroeger. Je hoeft in ieder geval geen professionele danser te zijn. Jullie krijgen namelijk begeleiding van een goede danser.
Leef je uit in deze dansworkshop.

4. Aftrekken: hét pikantje uitje

Kan jullie meidenborrel wel wat spanning gebruiken? Dan kan jij samen met je vriendinnen uitleven met deze ‘aftrek-workshop’. En ja, je leest het goed. Je gaat namelijk nog fijnere kneepjes van de zak leren. Uhm, ‘het vak’ leren. Deze aftrek-workshop brengt een hoop hilarische momenten mee. Zie jij je vriendin al oefenen, terwijl ze normaal vrij preuts is.
In ieder geval is dit een onvergetelijk én origineel meidenuitje. Ongetwijfeld komt dit nog steeds ter sprake over 10 jaar. Niet alleen in de slaapkamer, maar vast ook wel tijdens de andere vriendinnenborrels.
Ontdek meer over de aftrek-workshop.

workshops voor een vriendinnen uitje

Direct een vriendenuitje boeken of heb je vragen?

Wil je direct een onvergetelijke activiteit boeken? Of wil je meer informatie over een workshop. Neem dan direct contact met ons op. Niet schrikken als je plotseling één van onze sexy babes of hunks aan de lijn krijgt.

Neem contact op!