Workshop aftrekken

Na deze workshop kan iedereen de perfecte handjob geven

Workshop aftrekken, leuk, spannend en leerzaam

 • Als de vrijgezel de aftrektechnieken beheerst krijgt zij het handjob diploma

Origineel, spannend en leerzaam; de workshop aftrekken

Als het organiseren van een vrijgezellenfeest jouw toegewezen is, wil je natuurlijk met een origineel idee komen. Met dit idee mag jij letterlijk je handen uit de mouwen steken; een workshop aftrekken. Deze workshop is een top idee voor iedereen die naast een gezonde lachbui ook nog eens iets nuttigs wilt leren voor in de slaapkamer.

Zet al je schaamte opzij en loods de aanstaande bruid mee naar deze spannende aftrek workshop. Het is niet zo eng als het klinkt, eigenlijk is het zelfs hartstikke leerzaam! Tijdens deze workshop kom je alles te weten over het mannelijk geslachtsdeel en hoe je daar efficiënt gebruik van kunt maken. Dit is niet alleen voor hem prettig, je hebt er zelf ook profijt van. Hoe? Dat lees je hieronder!

Wordt een ware pro in de slaapkamer

Nadat jullie braaf geluisterd hebben naar een interessante lectuur over het mannelijk lichaam (bruikbare kennis die je nooit meer zal vergeten), wordt het tijd om de theorie om te zetten in de praktijk. Alles wat je geleerd heb ga je nu omzetten in handelingen. Je leert de fijnste tot heftigste handelingen van het ‘vak’ en ontdekt welk effect dit heeft op hem.

Het blijft niet alleen bij deze ‘aftrek-handelingen’, maar je leert namelijk ook optimaal gebruik te maken van je mond. Natuurlijk ga je hier ook weer in op de meest verfijnde technieken. Dit komt trouwens niet alleen de aanstaande bruid ten goede, ook jij kunt deze waardevolle technieken zelf gaan toepassen. Hier zal je (aanstaande) liefje gulzig de vruchten van plukken. Succes gegarandeerd!

Leer het van de aftrek-experts

Al deze technieken en handelingen leer je natuurlijk van de ware professionals. Van wie anders kan je het dan ook beter aanleren dan van een sexcoach of een pornoster? Je weet zeker dat je met ervaren en bekwame experts te maken hebt. Ze zullen je niet alleen alle ins- en –outs van het bijzondere vak leren, ook zullen ze je op je gemak stellen. Je wordt serieus genomen en volledig gerespecteerd in je eigen doen en laten. Maar wij weten zeker dat je helemaal loskomt bij het ontdekken van je (nieuwe) aftrek talent!

De experts zorgen ervoor dat jij niets van huis mee hoeft te nemen. Zo krijgen jullie aan het begin van de workshop een heerlijk welkomstdrankje om in de stemming te komen. Alle attributen die je nodig hebt om de technieken te leren zijn aanwezig. Je kunt hierbij denken aan dildo’s, maar ook een essentieel hulpmiddel als glijmiddel leer je optimaal te gebruiken.

Win-win vrijgezellenfeest workshop

De workshop zorgt ervoor dat het vrijgezellenfeest al vanaf het eerste moment geslaagd is. Je vriendin weet natuurlijk niet wat haar te wachten staat, dat zal een aangename verassing voor haar worden! Eenmaal van de schrik bekomen kunnen jullie genieten van al het leuks en lekkers dat zal volgen.

De workshop aftrekken is niet alleen ontzettend leuk en grappig, je hebt er ook echt nog iets aan. Je kunt namelijk al je aangeleerde technieken zelf toepassen in de praktijk. En als de vrijgezel alle juiste aftrek technieken beheerst krijgt zij ook nog ons speciale Handjob diploma. Zo weet je zeker dat jullie deze mooie dag nooit meer zullen vergeten.

De duur van deze workshop is 1,5 uur.
Wil je deze workshop volgen op onze locatie dan kost het € 35,- p.p. maar wij kunnen dit ook bij jullie aan huis geven de kostprijs is dan € 27,50 p.p.

Deze workshop aftrekken is zo razend populair dat wij zelfs bij RUMAG TV zijn verschenen.
Hier ging Rene samen met zijn moeder Marion de workshop volgen, wat natuurlijk een hoop hilarische momenten op leverde.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Bij jullie op locatie

  Workshop aftrekken:

  • Vanaf 8 personen
  • 1,5 uur
  • € 35,- per persoon ( onze locatie )
  • € 27,50 per persoon ( op jullie locatie excl. reiskosten )

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!