Naaktmodel schilderen Baarle-Nassau

Ga tijdens je vrijgezellenfeest eens een naaktmodel schilderen! In Baarle-Nassau kan dat bij YourBachelorParty.nl. Wanneer krijg je nu de kans om een naakte man of vrouw te schilderen en van dichtbij te bestuderen? Zeker te weten dat jullie de middag van jullie leven hebben. Ehh, moet die piemel ook op het schilderij? Jazeker, kijk maar eens extra goed hoe je dat gaat vastleggen. Wie van jullie kan dit het beste? Dit levert gegarandeerd hilarische lachbuien op. De workshop naaktmodel schilderen is in Baarle-Nassau niet voor niets een grote hit!

naaktmodel schilderen in Baarle Hertog

Verrassing!

Hoe leuk is het om je vriendin en bruid to be te verrassen. Je verklapt alvast dat jullie iets kunstzinnigs gaan doen. Nietsvermoedend gaat je vriendin mee, ze denkt vast dat ze een stilleven moet gaan schilderen als ze de doeken en verf ziet staan. Maar dan… komt er opeens een hotte hunk aanlopen. Het kwartje is nog niet helemaal gevallen, totdat blijkt dat hij deze middag naakt zal poseren. Wedden dat je vriendin rode blosjes op haar wang krijgt? Dit is pas een verrassing. Als iedereen bekomen is van de schrik en de schilderinstructrice heeft uitgelegd wat de bedoeling is, stelt het naaktmodel zich voor en neemt hij de juiste positie aan. De instructrice blijft de gehele workshop aanwezig om jullie te helpen om een mooi resultaat neer te zetten. Want je wilt het naaktmodel natuurlijk zo mooi mogelijk op het doek krijgen.

Inbegrepen

Jullie hoeven niks mee te nemen voor de workshop naaktmodel schilderen in Baarle-Nassau, alleen een hoop gezelligheid. YourBachelorParty.nl zorgt dat alles klaarstaat voor de workshop. Voor verf en een maagdelijk wit doek wordt gezorgd. De workshop duurt ongeveer twee uur. Na afloop wordt natuurlijk een groepsfoto gemaakt, met jullie kunstwerken. Het enige waar jullie je druk om hoeven te maken is waar je het kunstwerk straks op gaat hangen: boven de bank of toch liever in je slaapkamer.. En misschien wil je partner ook wel een keer naakt model staan nu jij een volleerd kunstenares bent!

mannelijke naaktmodel schilderen in Baarle-Hertog

Sexy workshops

Naast een workshop naaktmodel schilderen in Baarle-Nassau kun je bij YourBachelorParty.nl voor nog meer spannende workshops terecht. Houden jullie bijvoorbeeld van dansen? Leer dan tijdens een workshop de fijne kneepjes van twerken of burlesque dansen. Deze moves komen altijd nog een keer van pas. Wil je echt iets stouts doen? Dan is de workshop aftrekken echt iets voor jullie. Niet alleen leerzaam, maar ook een middag om te lachen, gieren en brullen. Als jij een vrijgezellenfeest moet organiseren, ben je bij YourBachelorParty.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor iedereen wel een geschikte workshop in huis. Heb je interesse in een workshop naaktmodel schilderen in Baarle-Nassau? Boek deze workshop dan eenvoudig via onze site. Als je meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen ook een compleet pakket aanbieden met een workshop en daarna bijvoorbeeld erotisch dineren. Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Baarle-Nassau

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven