Cocktail workshop Baarle-Nassau

Wil jij leren hoe je een heerlijke cocktail maakt tijdens een cocktail workshop? In Baarle-Nassau moet je dan bij YourBachelorParty.nl zijn. Van een Mojito tot een Sex on the Beach, je leert tijdens deze workshop alles over cocktails maken. Als je vriendin gaat trouwen is deze cocktail workshop in Baarle-Nassau het ideale vrijgezellenfeestje. Samen met je vriendinnen een hoop lol maken en cocktails drinken, de aanstaande bruid krijgt nog eenmaal het vrijgezelle gevoel voordat ze in het huwelijksbootje stapt. Deze workshop heeft alle ingrediënten voor een gezellige avond uit, eentje om nooit meer te vergeten. Mixen en schudden maar!

cocktail workshop met topless bartender in Antwerpen

Shaken maar!

Als je aan feestjes denkt, horen daar natuurlijk automatisch cocktails bij. Het liefst zo exotisch mogelijk. Cocktails heb je natuurlijk in allerlei soorten en maten, tijdens de cocktail workshop in Baarle-Nassau leer je verschillende soorten cocktails te maken. Je leert het shaken en mixen van onze ervaren cocktailmaker. Want het gaat niet alleen om de smaak, maar ook om de show! Je kent vast wel zo’n sexy bartender die met swingende bewegingen de heerlijkste cocktails maakt. Nou, dat kan jij straks dus ook. Voordat je begint met je eerste cocktail, krijg je eerst uitleg over de verschillende ingrediënten. Welke smaken passen goed bij elkaar en welke alcoholische dranken gaan absoluut niet samen? Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Samen met je vriendinnen maak je drie populaire cocktails en deze staan voortaan zeker in je persoonlijke top-drie!

Compleet feestje

Tijdens de cocktail workshop in Baarle-Nassau komen jullie zeker niks tekort. De workshop duurt ongeveer twee uur. YourBachelorParty.nl zorgt uiteraard voor de ingrediënten en leuke accessoires. Voor een blijvende herinnering wordt aan het einde een groepsfoto gemaakt. We proosten dan natuurlijk even met de heerlijkste cocktails. Wil je het vrijgezellenfeest helemaal compleet maken? Bij YourBachelorParty.nl zijn nog veel meer leuke activiteiten te boeken. Van spannend tot creatief, als jij het vrijgezellenfeestje voor je vriendin moet regelen, hebben wij zeker iets leuks in de aanbieding.  Ga je voor sexy en stout? Volg dan de workshop aftrekken. Of ga een naaktmodel schilderen of tekenen. Wat een verrassing voor je vriendin! Maak het jezelf makkelijk en boek een compleet pakket. Volg na de workshop cocktail maken in Baarle-Nassau bijvoorbeeld een workshop burlesque dansen of leer twerken. Dat wordt gegarandeerd een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten! Onze website staat vol met te gekke ideeën en activiteiten voor een succesvol vrijgezellenfeest.

Toples bartender bij het vrijgezellenfeest aan huis

Spetterende party

Een spetterende bachelorette party regel je met YourBachelorParty.nl. Naast een cocktail workshop in Baarle-Nassau, kun je voor nog veel meer leuke activiteiten bij ons terecht. Of je nu van actief, creatief of erotiek houdt, wij kunnen een passende activiteit voor je regelen. Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Baarle-Nassau

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven