Workshop twerken Den Haag

Twerken is HOT!! Leer tijdens deze workshop de basis van het twerken

Twerken is niet alleen leuk maar ook echt een workout!

 • Workshop twerken in Rotterdam
 • workshop twerk

Workshop twerken Den Haag

Wil je actief en sportief aan de slag? Boek dan een workshop twerken in Den Haag. Het ideale vrijgezellenuitje voor jullie! Bij YourBachelorParty.nl heb je keus uit verschillende dansworkshops en de workshop twerken is in Den Haag erg populair. Want wat is nu leuker dan samen met je vriendinnen dansen, lachen en plezier maken? En aan het einde van deze workshop steel jij de show op de dansvloer!

Shake that booty!

Het draait allemaal om je billen tijdens de workshop twerken in Den Haag. Laat je achterwerk dan ook het werk doen tijdens deze actieve middag. Je leert om je kont sexy van links naar rechts en van boven naar beneden te laten schudden. Want daar draait twerken uiteindelijk om. En dat klinkt eenvoudig, maar het valt nog best tegen. Met de juiste tips kom je een heel eind en schud jij, net als alle grote sterren, op de dansvloer je billen sexy heen en weer. Deze workshop is niet alleen sportief en gezond, maar zeker ook hilarisch. Samen met je beste vriendinnen bezig zijn, lachen en plezier maken, dat is het belangrijkste doel van de workshop twerken. In Den Haag is ervaring dan ook niet nodig.

Wat houdt de werkshop in?

In de eerste plaats draait het om plezier maken. In het begin zal het best een beetje ongemakkelijk voelen om zo met je billen te schudden, maar zet je schaamte aan de kant en ga er vol voor. Jullie doen immers allemaal hetzelfde en de een zal er net een beetje beter in zijn dan een ander. Wie weet schuilt er in jou wel een echt twerk-talent! Aan het einde van de workshop weet je hoe je sexy met je billen moet schudden. De workshop is voor iedereen te volgen, je hoeft geen danservaring te hebben. Je krijgt professionele begeleiding, want goed leren dansen is een sport. Want wist je al dat je met twerken flink wat calorieën verbrand?

Verrassing!

Wil jij de aanstaande bruid verrassen met een leuk vrijgezellenfeest? Betrek dan ook haar vriendinnen in het complot en zeg dat jullie met z’n allen lekker een middag gaan sporten.

Hoe leuk is het dan als ze hoort dat ze deze middag gaat leren twerken! In het begin zal het misschien ongemakkelijk zijn, of denken jullie dat jullie het niet kunnen, maar iedereen kan het leren tijdens onze workshop twerken. In Den Haag gingen al veel enthousiaste meiden jullie voor. Met de juiste begeleiding en opzwepende muziek gaan alle billen schudden. Onze twerkexpert helpt jullie bij de sexy heupbewegingen, sensuele bewegingstechnieken, het isoleren van de bilspieren en het accentueren van je heup- en lichaamsbewegingen. Zorg ervoor dat je tijdens de workshop een legging of hotpants draagt waarin jullie je comfortabel voelen.

Verloop workshop

Voordat jullie met z’n allen actief aan de slag gaan, worden jullie eerst ontvangen met een welkomstdrankje. Dan gaan jullie anderhalf uur aan de slag met het leren van danstechnieken. Aan het einde wordt er een groepsfoto gemaakt en krijgen alle deelnemers een twerk-certificaat. Naast twerken, hebben we nog andere dansworkshops, zoals burlesque dansen. Of ga op de creatieve toer met een workshop naaktmodel schilderen of cocktails maken. Bij YourBachelorParty.nl hebben we alles in huis om van jouw vrijgezellenfeestje een onvergetelijke dag te maken! Wil je meer weten over een workshop twerken in Den Haag of over onze andere workshops? Neem dan gerust contact met ons op of boek deze workshop eenvoudig via onze site.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Amsterdam
  • Antwerpen
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Leiden
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Bij jullie op locatie

  Workshop twerken:

  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • € 30,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!