Cocktail workshop Amsterdam

Tijdens onze cocktail workshop in Amsterdam leer jij, samen met je vriendinnen, de perfecte cocktail te maken. Het ideale uitje voor een leuk vrijgezellenfeest. Bij YourBachelorParty.nl kun je terecht voor de leukste activiteiten. De cocktail workshop in Amsterdam staat garant voor plezier, en gezelligheid. En je leert ook nog eens een heerlijke Mojito of een Sex on the Beach te maken. Mixen en schudden maar! Het wordt sowieso een avond om nooit meer te vergeten.

cocktail workshop met topless bartender in Antwerpen

De lekkerste cocktails

Als er iets te vieren valt, kunnen lekkere cocktails eigenlijk niet ontbreken. Tijdens de cocktail workshop in Amsterdam leer je in twee uur tijd drie verschillende cocktails te maken. Natuurlijk onder begeleiding van een professionele cocktail bartender. Je leert eerst meer over de ingrediënten. Welke smaken blenden goed en welke juist niet? Dan is het tijd voor het echte werk, cocktails maken!  Je hebt niks nodig, wij zorgen voor alle ingrediënten en accessoires voor de cocktail workshop. In Amsterdam hebben we een feestelijke locatie waar jullie de fijne kneepjes van het cocktails maken kunnen leren. De drie cocktails die jullie gaan maken, Mojito, Sex on the Beach en Sex in the City, vallen gegarandeerd in de smaak!

Compleet feestje

De cocktail workshop in Amsterdam  is compleet, zodat jullie niets te kort zullen komen. Om de workshop in stijl af te sluiten, wordt een groepsfoto gemaakt. Natuurlijk met een zelfgemaakte cocktail in de hand. Nog niet uitgefeest met je vriendinnen? Bij YourBachelorParty kun je nog veel meer leuke activiteiten boeken. Regel jij het vrijgezellenfeestje voor je beste vriendin of zus? Dan hoef je niet veel te regelen, bij ons kun je een compleet pakket boeken. Dan weet je zeker dat het een geslaagde vrijgezellendag wordt. Ga na de workshop bijvoorbeeld erotisch dineren of volg een workshop naaktmodel schilderen. Dat zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Onze website staat vol met te gekke ideeën en activiteiten voor een succesvol vrijgezellenfeest. Want als je gaat trouwen, verdien je het om nog een keer de avond van je leven te beleven met je allerbeste vriendinnen. Een avond vol lol, gezelligheid en met een ondeugend tintje!

Toples bartender bij het vrijgezellenfeest aan huis

Spetterende party

Met YourBachelorParty.nl regel je eenvoudig een spetterend vrijgezellenfeestje. Naast een cocktail workshop in Amsterdam, hebben we namelijk nog veel meer leuke activiteiten. Wij zorgen ervoor dat de aanstaande bruid een avond beleeft met haar vriendinnen die ze nooit meer zal vergeten. Of je nu van creatief, actief of erotiek houdt, wij kunnen een passende activiteit voor je regelen. Wil je hier meer over weten? Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie. Zo kunnen we ook workshops combineren en speciale pakketten voor je samenstellen. Maak dan gelijk gebruik van onze vrijgezellenfeestplanner. Hartstikke handig! https://www.yourbachelorparty.nl/download-onze-vrijgezellenfeest-planner/

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven