Vrijgezellenfeest in Baarle-Nassau

Is het jouw beurt om een spetterend vrijgezellenfeest te organiseren? Hartstikke leuk, maar er komt heel wat bij kijken! Waar ga je naartoe en wat ga je doen? Geen zorgen, wij hebben speciaal voor jou een aantal originele suggesties op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat jouw vrijgezellenfeest in Baarle-Nassau een feest wordt dat je nooit meer zal vergeten!

Cocktails maken bij jouw vrijgezellenfeest in Baarle-Nassau?

Het gezellige zuiden

In het gezellige zuiden valt altijd wat te beleven. Baarle-Nassau staat natuurlijk bekend omdat er de grens tussen Nederland en België doorheen loopt. Maar er valt nog veel meer te beleven. Dit veelzijdige dorp heeft namelijk een hoop te bieden als je een vrijgezellenfeest wilt organiseren. In Baarle-Nassau kun je alle kanten op. Daarom helpen wij je graag een handje. We zetten graag een aantal leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen in Baarle-Nassau op een rijtje.

Naaktmodel schilderen in Baarle-Nassau

Voor mannen

Mannen zijn al snel tevreden. Geef ze bier, eten en mooie vrouwen en ze hebben een geweldige dag. Maar wij willen nog net even wat meer bieden. Nou, en dat is gelukt hoor! Allereerst zijn we op zoek gegaan naar mooie dames. Goed nieuws, in het zuiden zijn genoeg mooie vrouwen te vinden. Zo hebben wij een erotische stripshow geregeld. Wil je het beste combineren? Ga dan voor de erotische bier proeverij. Bier en vrouwen, beter wordt het toch niet? Houden jullie van actie en een uitdaging? Dan hebben wij iets voor jullie: speel paingame! Durf jij het aan om een insect te eten? Of wasknijpers te plaatsen op ehh… daar kom je nog wel achter! Mannen die een onvergetelijk vrijgezellenfeest willen houden, moeten in Baarle-Nassau zijn!

Voor de vrouwen

En de vrouwen dan? We kunnen jullie geruststellen, ook aan jullie is volop gedacht! We hebben een paar uitdagende workshops voor jullie in gedachte. Leer bijvoorbeeld twerken of burlesque dansen. Uitdagend, sexy en hilarisch, daar staan onze vrijgezellenfeest om bekend. Wil je echt iets stouts gaan doen? Leer dan aftrekken van een pro, daar heb je later ook nog profijt van. Wil je niets met je handen doen, maar juist je ogen goed de kost geven? Ga dan samen met je vriendinnen een naaktmodel schilderen of tekenen. Geloof ons, we hebben een heerlijk heerschap bereid gevonden om uit de kleren te gaan. Kortom, ook voor jullie valt er genoeg te beleven tijdens je vrijgezellenfeest in Baarle Nassau.

Je hoeft het uiteraard niet te nauw te nemen met onze indeling hierboven. Het is voor de dames natuurlijk net zo spannend om naar een mooie stripshow te kijken onder het genot van een biertje. Baarle-Nassau leent zich dus uitstekend voor vrijgezellenfeesten die voldoen aan al jouw wensen. Wij hebben al meer dan 400 vrijgezellengroepen geholpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Van erotische activiteiten tot creatieve workshops. Bij ons is alles mogelijk en denken graag met je mee. Welke activiteit je ook kiest, een vrijgezellenfeest in Baarle-Nassau is altijd een goed idee!

Partygames met een sexy butler bij het vrijgezellenfeest

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Baarle-Nassau

    • Sportieve activiteiten
    • Creatieve activiteiten
    • Alles is mogelijk!