Top 5 van de leukste vrijgezellenfeest opdrachten voor vrouwen

De grappigste, spannendste en meest gênante opdrachten voor vrijgezellenfeesten zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Gelukkig ben jij op dé top 5 vrijgezellenfeest opdrachten voor vrouwen terecht gekomen. Hiermee gaat jullie feest een groot succes gaat worden. Deze opdrachten kan je spelen naast andere activiteiten voor een vrouwelijk vrijgezellenfeest Lees gauw verder en laat je inspireren met deze opdrachten!

Een vrijgezellenfeest organiseren vergt een heel andere aanpak dan bijvoorbeeld een verjaardagsfeest. Het is dan ook belangrijk dat je voor leuke en actieve opdrachten kiest, om het feestje op gang te krijgen. Met de onderstaande top 5 ben je verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Je hoeft er trouwens niet één uit te kiezen, je kunt ze ook heel leuk combineren voor een nog leukere en spannendere beleving!

  1. Kusjesjacht

Precies zoals de titel al verklapt; je gaat met de meiden op kusjesjacht. Het is de bedoeling dat je voorafgaand aan de avond een bepaald limiet stelt. Bijvoorbeeld; de vrijgezel heeft om 23:00 uur minimaal 20 mannen een kus gegeven. Het leukste hiervan is dat jij en je vriendinnen deze mannen voor die arme aanstaande bruid gaan uitzoeken. Dus ja, ook die stoere motor man met zijn lange grijze baard!

  1. Gratis drankjes

Gooi jullie charmes in de strijd en probeer zoveel mogelijk gratis drankjes te winnen! Hoe? Door gebruik te maken van je verleidkunsten. De vrijgezel, haar vriendinnen en jij gaan op jacht tijdens jullie kroegentocht en proberen zoveel mogelijk drankjes te krijgen. Daar moet je soms wel even je oude versiertrucs voor uit de kast halen, maar dat is voor jullie groep vast een fluitje van een cent! Nog leuker is om de score bij te houden door punten te rekenen per drankje. Zo krijg je voor een wijntje een matig zesje, maar een heuse cocktail is zeker wel een 10 waard. Show off your charms!

  1. Condoomjacht

We gaan nog een stapje verder voor wat het jagen betreft. Hoe ver durft jouw vriendin denk je te gaan? Nu is het de bedoeling dat de vrijgezel condooms gaat verzamelen. Niet in de winkel natuurlijk, zij gaat ze zelf zoeken! Zal ze op jullie aanwijzingen op die nietsvermoedende mannen af durven stappen om te vragen of zij condooms bij zich hebben? Wie weet kan ze die nog gebruiken bij haar huwelijksnacht. Anders kun je er natuurlijk ook hele mooie ballonnen van blazen, waar je haar huis stiekem mee kunt versieren. Dat is pas een bijzondere terugblik op die ene speciale avond!

  1. Paaldanswedstrijd

Deze opdracht vergt wat voorbereiding maar is ontzettend leuk en hilarisch voor iedereen. Van tevoren maak je met je vriendinnen een paar bordjes waar een cijfer opstaat. Om het makkelijk te houden kun je ook sterretjes in plaats van cijfers gebruiken. Vervolgens loodsen jullie de vrijgezel tijdens het stapavondje mee een kroeg in waar een paal staat. Samen zoeken jullie voor haar een paar leuke mannen uit en geven jullie de bordjes aan hen. Zij vormen de jury…en je vriendin? Die gaat een mooie paaldans show verzorgen! Je kunt een prijs aan de cijfers of sterren verbinden, om haar te belonen voor haar kunsten.

  1. Truth or dare

Deze klassieker verveeld nooit en is zeer geschikt als opdracht voor jouw vrijgezellenfeest. Met truth or dare kom je achter de meest gênante geheimen van je vriendinnen en de vrijgezel in het bijzonder natuurlijk. Wil ze geen antwoord geven op je gênante vraag? Dan moet zij een opdracht gaan uitvoeren die jij hebt bedacht!