Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Als je een vrijgezellenfeest in Rotterdam gaat organiseren ben je op de juiste website aan het zoeken voor ideeën! Wij hebben namelijk speciaal voor jou de meest originele ideeën voor een vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen op een rijtje gezet. Zo ben je zeker van een geslaagd feest om nooit meer te vergeten en dat allemaal in je favoriete omgeving.

Er is in Rotterdam natuurlijk heel veel te doen, maar een vrijgezellenfeest organiseren vergt net even een andere aanpak dan een ander soort feest. Het is namelijk aan jou de taak om ervoor te zorgen dat jij de aanstaande bruid of bruidegom een spannende verassing bezorgd. Dan wil je natuurlijk wel met een originele activiteit komen. Ontdek hieronder een aantal originele ideeën, wie weet zit er wel wat voor je tussen!

Vrijgezellenfeest voor mannen in Rotterdam

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor de mannen in Rotterdam? Dan is de activiteit ‘naaktmodel schilderen’ erg leuk en origineel. Wanneer jij de vrijgezel meeneemt naar een ‘saaie schilderworkshop’ zal hij nooit verwachten dat het om een workshop naaktmodel schilderen gaat! Wat begon als een enigszins teleurstellend tripje naar het schildersatelier verandert al snel in een dag vol spanning, lachbuien én een bijzonder meesterwerk om mee naar huis te nemen. Oh ja, je mag ook nog eens de hele dag naar het prachtige vrouwelijk schoon kijken. Dat is toch leuk voor iedereen?

Naaktmodel schilderen

Een groep vrienden heeft de workshop naaktmodel schilderen gevolgd

Een spannend diner tijdens de activiteit: erotisch dineren

Wil je liever lekker eten in combinatie met vrouwelijk schoon? Dan kan jij je beste maat trakteren op iets waar hij echt van zal genieten; een erotisch diner in Rotterdam. Want zeg nu zelf, wat is er nu lekkerder dan een smakelijke maaltijd onder het genot van een spannende en uitdagende lapdance? Ook hier zullen zowel de vrijgezel als zijn vrienden kostelijk van genieten.

Erotisch dineren in Rotterdam

De vrijgezel krijgt een aangename verrassing

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam

Voor de vrouwen onder ons, is een sportief vrijgezellenfeest erg leuk. Lekker zwieren en zwaaien en natuurlijk; onbeperkt lachen! Een workshop paaldansen is leuk voor alle dames die wel van een actief uitje houden. Je hoeft er trouwens geen topsporter voor te zien, het zal juist een aantal hilarische momenten opleveren. Deze dag vergeten jullie nooit meer.

Schud die billen maar los tijdens de workshop twerken

Ben jij een echte trendvolger of wil je je vriendin gewoon eens even lekker aan het bewegen zetten? Dan is een workshop ‘twerken’ echt iets voor jou. Laat je vriendin maar eens even lekker met die heupen zwaaien en met de billen schudden. Daar zal haar toekomstige echtgenoot trouwens ook wel blij mee zijn!

Erotische bonbons maken

Is een sportief vrijgezellenfeest toch niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben wij echt iets voor een zoetekauw. Want zeg nou zelf…waar houden vrouwen erg van? Juist ja; chocolade! Tijdens deze erotische workshop bonbons maken kunnen jullie je bezighouden met jullie zoetste passie. Het allerleukste van deze gezellige dag? Jullie mogen aan het einde van de rit jullie heerlijke creaties zelf oppeuzelen!

Bonbons maken workshop

Naakte butler aan huis

Ook voor de thuisblijvers hebben wij iets waanzinnigs. Heb jij bijvoorbeeld thuis al allerlei activiteiten georganiseerd, maar ontbreekt er toch nét iets om het feestje compleet te maken? Maak dan gebruik van onze ‘naakte butler’. Hij kan zowel de gasten ontvangen, als hapjes serveren.

Natuurlijk hebben wij nog meer waanzinnige en te gekke activiteiten voor vrouwen en mannen. Hoe dan ook, jouw vrijgezellenfeest in Rotterdam wordt een groot succes!

Neem contact op!