Is het aan jou een geweldig vrijgezellenfeest voor je vriend of vriendin te organiseren in de omgeving van Eindhoven? Dan hebben we goed nieuws voor je: Your Bachelorparty is hét adres om je bij te staan bij het plannen, bedenken, organiseren én uitvoeren van de tofste bachelor party ideeën. Als organisator van een vrijgezellenfeest heb je een zeer eervolle taak, maar wel een lastige. Gelukkig barst ook Eindhoven van tal van activiteiten en bezienswaardigheden om er een super dag van te maken, niet alleen voor de bruid of bruidegom, maar voor de hele vriendengroep! Wat dacht je bijvoorbeeld van…

Een burlesque workshop

Ja, net zoals Christina Aguilera in de film Burlesque kan ook jij er als een swingende en sexy danseres bijlopen. Althans, als je deze burlesque workshop achter de rug hebt! Deze sensuele en verleidelijke workshop maakt dat de toekomstige bruidegom en haar vriendinnen de sterren van de hemel dansen. De verleidelijke dans is theatraal en heeft een grappig karakter, maar het sexy-gehalte is niet te missen. Het is één van de toppers van vrijgezellenfeesten in Eindhoven!

Erotisch dineren

Wat gaat er boven een heerlijk diner? Een heerlijk diner mét een sexy stripper of stripteasedanseres! Klinkt allemaal redelijk simpel, nietwaar? Heb je hulp nodig bij het plannen van een te gek vrijgezellenfeest in Eindhoven of wil je een aantal toffe activiteiten inplannen? Neem dan contact met ons op! Tijdens dit 3 gangen diner worden jullie bediend en geëntertaind door een sexy bunny. Wil je nog meer show tijdens het diner? Dan is het ook mogelijk om een stripper erbij te boeken. Het erotische diner is zowel voor mannen als voor vrouwen te boeken.

Workshop Magic Mike

Ben jij de koning van verleiden? Wacht maar tot je deze Magic Mike workshop achter de rug hebt, dan ben je écht de grootste womanizer van het land. In deze workshop leer jij sexy dansen zoals Magic Mike of zijn Chippendale-broeders. Erotisch, verleidelijk én sensueel. Deze workshop wordt gegeven door een ervaren mannelijke stripper. Hij kan jullie precies uitleggen wat de vrouwen leuk vinden tijdens een act, zoals sexy stripper moves,

Lipdub

Zou je ook ooit je eigen muziekclip willen maken? Dan is Libdub de activiteit voor jou en je vriendengroep! In dit type videoclip wordt de video in één take opgenomen. Nadat iedereen weet welk stuk hij gaat playbacken en wat zijn rol is kunnen we beginnen met het filmen van de video clip. Van deze te gekke videoclip wordt op DVD gezet voor jullie. Zo hebben jullie een leuk aan denken van een te gek vrijgezellenfeest. Met het maken van de lipdub zijn we ongeveer 2 uur bezig en je kan dit volgen vanaf 8 personen. De kosten hier zijn € 35,- per persoon.

En zo zijn er nog véél meer toffe activiteiten te verzinnen in Eindhoven! Lijkt dit jou ook wel wat en wil je ook een toffe dag organiseren in Eindhoven? Dan helpt Your Bachelorparty je graag op weg. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden en ideeën. See you soon!