Vier je vrijgezellenfeest in Eindhoven

Heb jij de eervolle taak als organisator voor een vrijgezellenfeest op je gekregen en ben je op zoek naar inspiratie? Dan zit je hier helemaal goed! Hieronder vind je namelijk verschillende originele ideeën waar zowel jij als de vrijgezel nog lang van zullen genieten. Ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest bij jou in de buurt! 

In Eindhoven is altijd wel wat te beleven. Waar je ook komt, er is overal tijd en plek voor een feestje. Toch komt er bij een vrijgezellenfeest wel meer kijken dan gewoon een gezellig ‘feessie bouwen’. Je wilt namelijk wel een vrijgezellenfeest organiseren die de vrijgezel nooit meer zal vergeten. Eentje waarbij je niet alleen je beste vriend of vriendin even lekker voor schut mag zetten, maar ook eentje waarmee je je waardevolle vriendschap bewijst. Hieronder hebben wij wat ideetjes op een rijtje gezet voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Vrijgezellenfeest activiteiten in Rotterdam

Vrijgezellenfeest voor mannen in Eindhoven

Een echte klassieker welke nooit verveelt is het huren van een vrouwelijke stripper. We kennen dit tafereel natuurlijk van de comedy’s waar je  samen met je vrienden naar kijkt; de vrouwen worden weggejaagd en als ze nog maar net de deur uit zijn, staat de net iets te knappe politieagente al klaar om haar broek uit te trekken. Dit zorgt uiteraard voor hilarische en onvergetelijke lachbuien.

Strip diner

Wil je liever wat lekkers om naar te kijken én wat lekkers om te eten? Dan is een erotisch diner precies wat je zoekt. Zo kun je onder het genot van een lekker hapje, of stevige maaltijd en een lekker biertje, ook nog eens genieten van prachtig vrouwelijk schoon met een erotisch tintje. Daar zijn zeker weten alle mannen voor in. De (ontblote) vrouwen zullen het eten serveren met natuurlijk een speciale ‘en warme’ verassing voor de vrijgezel.

Strip diner in Eindhoven

Strip diner in Eindhoven

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Eindhoven

Wil jij je beste vriendin lekker laten bewegen en eens even flink met haar billen laten schudden? Dan is een twerk workshop echt een aanrader! Dit is niet alleen een heel sportief en energiek uitje, maar ook nog eens ontzettend komisch om naar te kijken. Tenzij je vriendin stiekem een waar natuurtalent in twerken schijnt te zijn, maar daar kun je maar op één manier achter komen! 

Burlesque dansen

Een net zo actieve, maar vele malen sensuelere manier om te bewegen doe je tijdens een workshop Burlesque dansen. Tijdens deze workshop leert de vrijgezel tot in detail hoe ze haar vrouwelijke charmes in de vorm van dans op haar toekomstige man kan projecteren. Hier kun je trouwens zelf ook de vruchten van mee plukken!

Piemels pimpen

Samen met jouw vriendinnen een onvergetelijke workshop volgen? Dan is de workshop ‘piempels pimpen‘ zeer geschikt. Jullie gaan dildo’s versieren met jullie creatieve kunsten. De vrijgezel denkt dat zij een een saaie schilder workshop gaat volgen, tot ze de dildo’s op tafel ziet staan. De lachbuien zullen enorm zijn!

Vrijgezellenfeest in Eindhoven

Piemels pimpen in Eindhoven

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Eindhoven

    • Tal van mogelijkheden
    • Veel activiteiten in het stad centrum
    • Bruisend uitgaansleven