Verras de bruid met de 10 tips!

Zorg er voor dat de bruid weet dat jullie er allemaal voor haar zijn. Met de onderstaande tips kan jij het beste vrijgezellenfeest organiseren voor je beste vriendin!

10. Laat haar niet betalen

Het is gebruikelijk dat de bruid niet betaald voor het eten, drankjes en activiteiten van het vrijgezellenfeest. Hou hier dan ook rekening mee als jullie een begroting maken voor het vrijgezellenfeest.
De vrijgezel zal dit zeer waarderen en ze heeft al genoeg zorgen en kosten met de bruiloft in het voor uitzicht.

9. Help haar er fantastisch uit te zien

Zorg er voor dat de bruid er fantastisch uit ziet tijdens haar vrijgezellenfeest. Boek voor haar een afspraak bij de manicure of laat haar haar doen voordat jullie naar de stad gaan. Als jullie later op de avond nog op stap gaan zorg er dan ook voor dat jullie een extra kledingsetje mee nemen. Wat erg leuk kan zijn is een speciaal gemaakt shirt voor het vrijgezellenfeest. En vergeet ook niet leuke tiara of sjerp mee te nemen.

8. Zorg dat ze ontspannen is

De bruiloft staat in het voor uitzicht, dit brengt al genoeg spanning en stress met zich mee. Laat haar deze vrijgezelledag beginnen met een ontspannende massage, gezichtsbehandeling of een leuke vrijgezellenfeest opdracht.

7. Help haar pakken voor de huwelijksreis

Als de bruid op huwelijksreis gaat laat haar dan veel lingerie mee nemen. Het zou leuk zijn als jullie een surprisebag maken met hierin ook een sexy lingerie setje. Deze kunnen jullie tijdens het vrijgezellenfeest aan haar geven.

6. Stel een survival kit samen

Stel een survival kit voor haar samen speciaal voor de bruiloft. Handige dingen om hier in te doen kunnen zijn; veiligheidsspelden, deodorant, aspirine, tissue en een flesje water.

5. Wordt nostalgisch

Maak een foto album of slide show van de leuke en speciale momenten die jullie met de bruid hebben mee gemaakt. Een goed moment om dit te presenteren is aan het begin van het vrijgezellenfeest.

4. Betrek de bruidegom bij het vrijgezellenfeest

Wat erg leuk kan zijn is als jullie de bruidegom een fles champagne of een mooie boodschap laten versturen. In de trend van “lieve schat veel plezier tijdens je vrijgezellenfeest”. Dit kan gelijk als opstapje dienen voor een leuke quiz voor de vrijgezel:“Hoe goed ken jij de bruidegom”

3. Maak haar de ster van de dag

Zorg dat tijdens de vrijgezelle dag iedereen weet dat het om de vrijgezel draait. Probeer in de restaurants of clubs een VIP service te krijgen of een tafel met haar naam bordje erop. Bij veel locaties is het zelfs mogelijk om een vrijgezellen arrangement te reserveren.

2. Laat je problemen thuis

Het is draait vandaag om de bruid en haar vrijgezellenfeest. Dit moet een te gekke dag wordt met veel plezier. Laat je problemen dan ook thuis! De vrijgezel zal veel gelukkiger zijn als iedereen het ook naar zijn zin heeft.

1. Luister naar wat de vrijgezel precies wilt

Sommige meiden willen een wild vrijgezellenfeest met strippers, veel drank en luide muziek. Maar zo zijn er ook meiden die het wat relaxter willen zoals een chocolade workshop en een high tea. Zorg dan als eerst er voor dat je op de hoogte bent voor het gene wat de bruid wilt met haar vrouwelijk vrijgezellenfeest.