Workshop Buikdansen

Gooi je heupen lekker los tijdens het buikdansen

Leer de fijne kneepjes van deze sensuele Oosterse dans

 • workshop buikdansen klein

Dames opgelet; ben je op zoek naar een leuke, uitdagende en ook nog eens super sportieve activiteit voor je feestje? Dan is een workshop buikdansen echt iets voor jou! Deze unieke activiteit past zeker thuis op een ladies night, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige avond met je vriendinnen. Tijdens de workshop buikdansen leren jij en je vriendinnen de technieken van deze sensuele Oosterse dans. Wie weet ontdekken jullie wel een heel nieuw talent!

Workshop buikdansen; trek je stoute schoenen aan

Je kunt natuurlijk gezellig met de meiden een filmpje pakken of een wijntje doen. Maar je kunt natuurlijk ook de stoute schoenen aantrekken en het eens flink anders aanpakken! Hoe leuk is het dan ook om tijdens jouw gezellige avondje met de meiden een unieke workshop te gaan volgen. Een leuke, actieve en stiekem ook wel beetje spannende workshop, waar alle meiden optimaal van zullen genieten. Door voor een workshop buikdansen te kiezen wordt het gegarandeerd een geslaagde (Oosterse) avond…of het nu om een bijzonder vrijgezellenfeest of een ‘gewoon’ avondje met je vriendinnen gaat.

Leer de technieken van de sensuele Oosterse dans

Misschien ken je de sexy moves van Shakira nog wel. In de videoclip ‘Whenever’ schudt ze op een speciale manier haar heupen. Ook haar buik laat ze op een bijzondere manier bewegen. Dit gaan jij en je vriendinnen ook leren! Tijdens de workshop is er een dansexpert aanwezig. Zij zal jullie alle fijne kneepjes van het vak leren.

Deze workshop is geschikt voor iedereen; of je nou jong of oud bent. Door deze workshop te volgen haal je helemaal jouw vrouwelijkheid naar boven. Je voelt je prachtig, je voelt je sexy en dat laat je zien! Zoals je wellicht al weet, draagt een buikdanseres speciale rinkelende ornamenten en weelderige sluiers. Wij zorgen ervoor dat deze speciale attributen tijdens de workshop aanwezig zijn. Zo worden jij en je vriendinnen omgetoverd tot een ware buikdanseres.

Buikdansen; super sexy met een gezonde dosis schaamte

Met een workshop buikdansen geef jij je vriendinnen naast een leuke en onvergetelijke avond ook nog eens een moment van ‘fame’. Want deze kant, hebben de meiden niet vaak van zichzelf laten zien! Al snel zullen jullie merken hoe goed deze vrouwelijke en sexy vorm van dansen jullie staat en ontdekken jullie misschien wel nieuwe talenten! Ook ontdek je verschillende danssoorten en technieken op het gebied van buikdansen. Uiteraard hoort er ook Oosterse muziek bij. Spannend, leuk én leerzaam. Het is dus hoog tijd om die heupen eens lekker los te gooien. Buikdansen it is!

Wanneer je voor spannend gaat, maar ook weer niet té

Een workshop buikdansen is trouwens ook een zeer geschikt als je vriendinnen wat verlegen zijn. Zo zullen zij zeker uit hun schulp komen! Ook wanneer je andere spannende activiteiten gevonden hebt, maar die je eigenlijk net even té spannend vindt voor jouw feestje, is buikdansen echt een optimale oplossing. Het mag dan wel een sensueel tintje hebben, toch is het een populaire en bekende danssoort die niet enkel en alleen voor seksueel getinte gelegenheden bedoeld is. Zo kun jij je vriendinnen trakteren op een leuke en gezellige avond (of middag), die jullie dansend doorbrengen.

 

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!