Vrijgezellenfeest in Den Haag

Oh, oh Den Haag, mooie stad…voor een vrijgezellenfeest! Heb jij de eervolle taak op je genomen om een vrijgezellenfeest in Den Haag te organiseren? Dan komt er een hoop op je af. Om je een klein beetje op weg te helpen hebben wij hieronder een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. Zo ben je zeker van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.  

Wanneer je een vrijgezellenfeest organiseert zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Het is namelijk een belangrijk feest waarbij je met je beste vriend of vriendin plezier maakt en tegelijkertijd laat zien dat jij diegene echt goed kent. De kunst ervan is dan ook om dit feest als een echte verassing te laten komen. Je vindt hieronder een aantal originele ideeën met 100% succes garantie voor een feest in Den Haag!

Naaktmodel schilderen in Den Haag

De leukste feestelijke ideeën in Den Haag

In de mooie stad Den Haag is natuurlijk van alles te beleven, maar voor je vrijgezellenfeest wil je met het mooiste uitje komen. Ben je in voor een artistiek uitje? Dan is de workshop naaktmodel schilderen echt iets voor jou. Tijdens deze workshop mag je met je beste vriend of vriendin onbeperkt naar het naaktmodel staren en zet je deze voor eeuwig op het doek. Leuk om mee naar huis te nemen!

Liever een uitje om van te kunnen smikkelen? Dan kun je jouw vrijgezel meenemen naar een workshop bonbons maken. Want wat is er nu leuker (en lekkerder) dan een middagje ploeteren met chocolade en het vervolgens allemaal mogen oppeuzelen? Precies, dat dachten wij ook.

Vrijgezellenfeest voor mannen in Den Haag

Dit idee is alleen voor de échte mannen onder ons. Tijdens het erotisch dineren mag je samen met je beste vrienden genieten van lekker eten én; bloedmooie vrouwen. Wij weten zeker dat jullie hier allemaal van gaan genieten en er nog lang over na zullen praten. Misschien wel beter om dit te doen als de dames er niet bij zijn! Daarnaast zijn de volgende workshops ook echte aanraders:

Vrijgezellenfeest limousine

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag

Schud de billen los!

Dames opgelet, want er is ook iets speciaal voor jullie bij! Dit actieve uitje zal jullie nog lang bijblijven. Met de workshop paaldansen of de workshop twerken weet jij in mum van tijd hoe je met jouw lichaam de meest verleidelijke bewegingen kunt maken. Naast een hele hoop lachen gieren brullen, leer je dus ook nog eens een hele bruikbare beweging aan. Dat vinden de mannen thuis trouwens ook wel leuk…

De bovenstaande ideeën zorgen ervoor dat jij een te gek vrijgezellenfeest organiseert, beschikkend over de nodige dosis spanning en sensatie en natuurlijk de minstens zo belangrijke surprise factor. Uiteraard hoef je het niet zo nauw te nemen met bovenstaande titels, je kunt namelijk ook de mannen meenemen naar een workshop twerken. Je komt niet meer bij! Hoe dan ook, met de bovenstaande ideeën ben je verzekerd van een succesvol vrijgezellenfeest in Den Haag.

Vijftig tinten grijs workshop

Heb je liever een erotische getinte vrijgezellenfeest? Maak dan kennis met onze ‘Fifty Shades of Tease’ workshop. Samen met jouw vriendinnen leer je allerlei geheime technieken die je in de slaapkamer kan gebruiken. Na afloop kan je ervoor kiezen om een ‘erotisch diner’ te bezoeken. Tijdens de activiteit ‘ erotisch dineren’, zorgen (half)naakte butlers ervoor dat de vrijgezel een onvergetelijk avond beleeft onder het genot van heerlijke gerechten.

Neem contact op!