Is het aan jou om een vrijgezellenfeest te organiseren voor je beste maat? Dan vereist dat best wat werk om alles goed te laten verlopen. In dit artikel geven we je een aantal must-follow regels voor een geweldig vrijgezellenfeest. Natuurlijk helpen wij je bij YourBachelorparty ook graag bij het organiseren van een bachelor feest!

Houd je vrijgezellenfeest controleerbaar

Het klinkt misschien uitnodigend om elke man in je telefoon uit te nodigen voor het komende vrijgezellenfeest, maar het is belangrijk goed te weten hoeveel personen er aanwezig zullen zijn en dat dit er niet teveel worden om iets voor te kunnen organiseren.

Wees vroeg met plannen

Vrijgezellenfeesten kunnen prijzig zijn en zullen soms plaats vinden op werkdagen – er zijn ook veel mensen die in het weekend moeten werken. Geef dus bijtijds aan wanneer het vrijgezellenfeest op de planning staat en wees flexibel met de datums. Ga uit van een periode van minstens een maand voor het feest.

Kies zorgvuldig een budget

Om er zeker van te zijn dat zoveel mogelijk vrienden aanwezig zullen zijn, moet je oppassen dat je het niet te duur maakt. Het idee is dat het voor iedereen een leuke dag is, dus kies zorgvuldig – het liefst met de groep – een budget en houd dit ook aan.

Kies je vrijgezellenfeest activiteiten

Oke, je hebt een datum en een budget. Wat nu? De volgende stap is het kiezen van de activiteiten. Op Your Bachelorparty hebben we tal van activiteiten die gepland kunnen worden voor een te gek vrijgezellenfeest. Neem eens een kijkje op onze website voor ons grote aanbod!

Creëer een competitieve sfeer

Mannen zijn competitieve wezens. Dus zorg er in ieder geval tijdens één activiteit voor dat er wat strijd plaatsvindt, uiteraard met een winnaar op het einde.

Zorg voor een concreet plan

Een paar weken voor D-Day moet je alles al goed op orde hebben. Is alles gereserveerd? Weet iedereen waar en wanneer hij ergens moet wezen? Pas als alles rond is ben je klaar voor een te gek vrijgezellenfeest. En aangezien er ook dán van alles fout kan gaan, is een back-up plan geen overbodige luxe.