De top 5 populairste vrijgezellenfeesten voor mannen

Ga jij een superwild vrijgezellenfeest organiseren voor je beste maat? Dan moet je zeker even een kijkje nemen tussen de onderstaande activiteiten en ideeën. Hiermee zorg je niet alleen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest waar nog lang over gesproken zal worden, je kunt je beste vriend ook eens lekker voor het blok zetten. Grijp je kans en ontdek de top 5 populairste vrijgezellenfeesten voor mannen!

  1. Erotisch dineren; da’s pas smullen

Wil jij je vriend verassen met iets waar je zelf ook (letterlijk en figuurlijk) de vruchten van kunt plukken? Dan is erotisch dineren echt een waanzinnig idee! Beeld je eens in; lekker eten en bieren met de mannen en tegelijkertijd genieten van vrouwelijk schoon, recht voor je neus! We kunnen er natuurlijk niet teveel over zeggen, maar bij iedere gang gaat er meer uit!

  1. De naakte waarheid op doek; naaktmodel schilderen

Als je op zoekt bent naar iets wat je fysiek mee naar huis kunt nemen, dan is een naaktschilderij natuurlijk een bijzonder item ter herinnering aan het vrijgezellenfeest. We hebben het dan uiteraard niet over ‘zomaar’ een schilderij! Nee…dit naaktschilderij gaan jij en je vrienden zelf schilderen! Wanneer je je vriend trakteert op een supersaai Crea-Bea-uitje, weet hij van tevoren natuurlijk niet dat een bloedmooie vrouw, helemaal in naakte glorie, op hem te wachten staat. En dan moet hij haar ook nog eens gaan schilderen! Als klap op de vuurpijl krijg je het meesterwerk mee naar huis. Als dat geen geweldig en onvergetelijk mannenfeest wordt…

  1. Zelf de heerlijkste cocktails maken

Als je next level wilt gaan met een lekker drankje (dus niet het oude vertrouwde tapbiertje), dan kun je je eens wagen aan een cocktail workshop. Vergeet het typische ‘vrouwendrankje’ Seks on the Beach! Tijdens deze workshop leer jij hoe je cocktails maakt die alleen goed genoeg voor échte mannen zijn. Oh, en jullie gaan ze natuurlijk ook nog zelf opdrinken…dat worden lootjes trekken voor wie de ‘Bob’ zal zijn! Stoere drankjes met een pittig randje, daar ga je met de mannen toch helemaal voor?

  1. Een échte actieve activiteit; waag je aan de partygames

Als jij je beste vriend en zijn maten even lekker aan het ‘werk’ wilt zetten en je het competitie-gehalte eens even lekker wilt opkrikken, dan zijn de partygames echt iets voor het vrijgezellenfeest. Met deze lollige en soms ook zeer ongemakkelijke spelletjes leer jij je maten op een hele andere manier kennen, maar kun je elkaar toch lekker tot het uiterste blijven uitdagen. Hoeveel punten zal de aanstaande bruidegom scoren? De partygame is een geweldig idee voor jullie vrijgezellenfeest.

  1. Het recht van de sterkste met paintballen

Als we heel eerlijk zijn; we kunnen onze vrienden soms wel schieten. Nou, dat is ook precies wat je met paintballen gaat doen. Neem je positie in, wees op je hoede, en schiet! Hier is weinig uitleg voor nodig. Voor de avontuurlijke types is dit helemaal dé ‘bom’.

Deze bovenstaande ideeën voor jouw vrijgezellenfeest lijken op het eerste gezicht misschien niet op het traditionele wat je voor ogen had, maar zullen je zeker een hele bijzondere ervaring bezorgen. Honderd procent garantie voor een top vrijgezellenfeest met de mannen dus! En ohja; deze activiteiten zijn ook leuk te combineren met speciale vrijgezellenfeest opdrachten.