Ontdek de top 5 populairste vrijgezellenfeest kostuums!

Jouw vrijgezellenfeest wordt er één om nooit te vergeten, niet alleen voor jou en de meiden, maar voor iedereen die je deze nacht zal tegenkomen. Ontdek onze top 5 populairste vrijgezellenfeest kostuums voor een aantal geweldige ideeën. Dit zal alle hoofden naar jullie doen draaien. Een geweldig kostuum is namelijk een ingrediënt voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

  1. Engelen en duivelinnen

Welke outfit somt de ondeugende maar oh zo fijne sfeer op die bij een vrijgezellenfeest hoort? Dan hebben wij het natuurlijk over de engelen en duivelinnen kostuums. Deze outfits laten je wilde kant op de beste manier naar buiten komen tijdens een avondje uit. Wie er uiteindelijk tot een duivel of engel verkozen wordt? Dat laten wij natuurlijk aan jullie over! Voor jullie gaan stappen kunnen jullie een spel spelen. De winnaar mag de kostuums aanwijzen. Dit zorgt uiteraard voor veel gelach.

  1. Neonkleurige outfits

Als er iets is wat je nodig hebt bij een vrijgezellenfeest dan is het wel een opvallende, aandachttrekkende outfit toch? Waarom zou je dan ook niet allemaal uitgaan, gehuld in een sexy neon outfit. Zo ben je er zeker van dat iedereen ziet wat jullie in huis hebben. Geloof ons maar, met kostuums als deze zullen alle ogen op jullie gericht zijn. Begin maar alvast met het oefenen van je beste dance moves!

  1. Disney prinses

Een klassiek en toch ondeugend vrijgezellenfeest outfit? Dan raden wij het populaire Disney prinsessen kostuum aan. Deze outfit zal je een perfecte avond uit bezorgen. Zo kun je de kans pakken om je als je favoriete Disney prinses te verkleden en prachtige jurken te dragen. Disney outfits leveren de leukste foto’s op tijdens je avondje uit als je het ons vraagt. Zie je het al voor je; Sneeuwwitje, Assepoester en Elsa, shottend aan de bar?

  1. Superheldinnen

Superhelden zijn vandaag de dag razend populair, een perfecte timing dus om je superkrachten te laten zien. Het is een geweldige vrijgezellenfeest outfit, alleen al om de eenvoudige reden dat je met je coole en sexy superheldinnen outfit overal waar je komt een indruk zal achterlaten. Wie weet bestrijd je nog een kleine misdaad onderweg naar huis. Vertrouw ons, niemand wil in de schoenen van de overvaller staan die jullie dames tegen het lijf loopt tijdens jullie avondje uit.

  1. Circus

Wil je liever een unieker en extravaganter idee voor een outfit? Probeer dan eens het circus thema voor je vrijgezellennacht. Dit bied je verschillende grappige en leuke ideeën. Van commanderende sexy ring-meesteres tot de oude bekende, gekke clown kostuums. Met een beetje creativiteit eindigen jullie met een mix van verschillende kostuums van hetzelfde thema. Dat zal een plaatje zij wij zelf niet zouden willen missen. Wij zien jullie foto daarom ook graag tegemoet!

Welk kostuum past bij jou?

Al deze razendpopulaire outfits bezorgen je een super opwindende en onvergetelijke dag! Wil je nog meer inspiratie opdoen van vrijgezellenfeest kostuums? Dan kan je dit altijd aan ons vragen. Wij zorgen ervoor dat je nog een aantal te gekke ideeën voorgeschoteld krijgt. Al jarenlang organiseren wij te gekke vrijgezellenfeesten. Al meer dan 1000 verschillende kostuums zijn ons gepasseerd. Wij weten dan ook exact welk kostuum aan jullie wensen voldoet.

Wil je meer ideeën op doen kijk dan voor meer inspiratie op Ali Express

 

Foto kostuums