De eerste regel bij het organiseren van een vrijgezellenfeest is simpel; laat de bruidegom het feest niet plannen. Neem het initiatief, maar luister naar wat de bruidegom wil. Vrijgezellenfeesten hoeven geen dronken seksfeestjes te zijn, zoals je misschien zou denken als je de gemiddelde Hollywood film bekijkt. Als de bruidegom een ​​rustige samenkomst wil, huur dan geen stripster in. Luister naar de bruidegom en schrijf het uitje op basis van zijn wensen.

Want zeg nou eerlijk, het is geen goed idee om de bruidegom een ​​huwelijk te laten beginnen met een schuldgevoelensessie. Wees creatief maar volwassen in je planning en begin eerder met plannen dan later. Haal de datum op en stel de gastenlijst in, zoek een beschikbare locatie voor de bash en verstuur de uitnodigingen.

Stel een realistisch budget

Hoe langer je wacht hoe minder opties je hebt. Bepaal het prijskaartje en hoe het zal worden betaald. De beste en eerlijkste optie is om de gasten een bijdrage te laten leveren voor de uitgaven, dus stel een redelijk budget en wees realistisch.

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de bruidegom plezier heeft. Ongeacht de details van het feest, het grootste doel is om de avond voor hem gedenkwaardig te maken. Dit is de laatste avond van zijn bachelorleven en je wilt hem een geweldige ervaring geven. Dus neem hem niet simpelweg mee naar een film. Maak van zijn laatste nacht als bachelor zowel gedenkwaardig als stijlvol.

Leuke geschenken voor de bruidegom!

Vergeet ook geen geschenken voor de bruidegom. Ze kunnen een fotoalbum zijn van een college en een bachelor-borrel, een gegraveerde biermok ter nagedachtenis aan de vrijgezelle bash of zelfs een simpel grapje. Het doel is om een ​​geweldige tijd te hebben en zowel het verleden als de toekomst te vieren. En vergeet niet dat je veel foto’s maakt voor toekomstige reünies (of chantage!)