Je zus (of toekomstige schoonzus) gaat trouwen, en jij bent verantwoordelijk voor het geven van haar vrijgezellenfeest! Wat doe jij? Waar begin je ?? Haal diep adem en werk je een weg door deze lijst:

 

  • Praat met de bruid: wat wil de bruid doen voor haar feest? Ze heeft misschien ideeën die je nog niet hebt overwogen.
  • Ontvang een gastenlijst: zodra de bruid haar ideeën voor de partijen heeft gedeeld, vraag je haar om een ​​lijst met gasten die ze wil dat je uitnodigt. Je kent misschien niet al haar vrienden / collega’s, dus zorg ervoor dat ze je e-mailadressen / telefoonnummers geeft en een handig klein “spiekbriefje” over hoe ze hen kent. Is er drama tussen vrienden? Mensen met voedsel allergieën, budgetlimieten of andere speciale overwegingen waar je mogelijk op moet letten? Zorg ervoor dat ze het je vertelt. Wil ze meer familie uitnodigen voor het feest? Misschien wil je overwegen een gezinsvriendelijk evenement te organiseren. Ken je nu iemand anders dan je zus op dit feest? Vraag of je een vriend kunt uitnodigen zodat je de hele nacht niet alleen bent.
  • Stel jezelf voor: stuur een e-mail naar de aanwezigen om je voor te stellen en laat hen weten dat je het vrijgezellenfeest plant. Als een van hen suggesties of dingen heeft waarvan ze weten dat de bruid ervan houdt, laat ze de info dan op jouw manier sturen! Je kent die kant van je zus misschien niet zo goed als die van anderen!
  • Vraag om hulp: als je geen 21 bent, maar er zeker van wilt zijn dat er champagne of een leuke cocktail is voor degenen die oud zijn, vraag dan een van de oudere vrienden van de bruid om de taak op zich te nemen. Wil de bruid of haar vrienden enkele “ondeugende” elementen opnemen, maar maakt het idee je kapot? Laat een van haar vrienden daar ook mee omgaan.
  • Show Lastige Kinderfoto’s / Verhalen: Je hebt een voordeel door de zus van de bruid te zijn: je hebt vuil op haar! Toon al haar beschamende (maar leuke) foto’s, of vertel wat verhalen over haar liefdes uit de kindertijd. Haar nieuwe vrienden zullen het geweldig vinden om als kind over de bruid te horen!
  • Geef de bruid de tijd om bij haar vrienden te zijn: deze nacht is voor de bruid, en terwijl jij en zij een speciale band delen, geef haar ook tijd om met haar andere vrienden door te brengen! Iedereen zal strijden om haar aandacht, dus doe het juiste en deel haar.

Nog steeds niet zeker wat te doen voor je zus? Bekijk dan een onze vrijgezellenfeest planner die boordevol ideeën en tips staat.