Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt veel kijken.
In welke plaats ga je het vieren, welke workshops of activiteiten gaan we volgen, wie gaan er mee en ga zo maar door.
Voor het volgen van een workshop speciaal voor een vrijgezellenfeest is er ook super veel keuze.
Dit kan variëren van culinaire workshops tot zelf erotisch getinte workshops, een groot en breed aanbod.
Maar wat is nu de juiste activiteit voor jullie bruid of bruidegom? Dat weten jullie zelf het beste maar kom je er zelf niet helemaal uit dan hebben wij hier enkele van de meest populaire workshop op een rijtje voor jullie gezet.

Workshops voor een mannen vrijgezellenfeest

Deze onderstaande workshops zijn razend populair bij een mannen vrijgezellenfeest.
Wat wij vaak zien is dat de mannen de volgende ingrediënten belangrijk vinden:

 • Drank ( bier )
 • Vrouwelijk schoon
 • Leed vermaak

Stripdiner

Het stripdiner kan een prima afsluiting van de vrijgezellendag zijn.
Na alle activiteiten gaan jullie lekker eten en na het hoofdgerecht verschijnt er plots een sexy striptease danseres die de bruidegom trakteert op een lapdance.

strip diner in Rotterdam

Stripboot

Deze stripboot is zeker bij goed weer razend populair in Amsterdam en Rotterdam.
Jullie hebben een rondvaart van ongeveer 1,5 uur en tijdens deze boottour kan ook de nodige drank genuttigd worden. En halverwege deze rondvaart meert de boot aan en stapt er een sexy striptease aan boord die een strip act komt geven aan de vrijgezel.
Vindt je een striptease net even to much voor de vrijgezel? Dan zou de borrel boot of pizza boot een goede optie kunnen zijn voor jullie vrijgezellenfeest.

Rondvaart boot met vrouwelijke stripper

Erotische bier proeverij

Tijdens deze workshop voeren bier en vrouwelijk schoon boven toon.
Iedereen kent een bier proeverij al, jullie gaan verschillende biertjes proeven en krijgen bij elke biertje een “saaie” uitleg over het brouw proces. Daar zit je bij een vrijgezellenfeest natuurlijk niet echt op te wachten. En wij doen dit dan ook anders.
Bij ons geeft een sexy bunny deze erotische bier proeverij en de uitleg over het brouw proces blijft achterwege en wordt vervangen door leuke en uitdagende entertainment.

Meer workshop inspiratie? Bekijk hier ons volledige overzicht voor activiteiten voor een mannen vrijgezellenfeest.

Populaire workshops voor vrouwen

Bij de favoriete workshops voor vrouwen zien we hele andere interesses als bij de mannen.
Zo vinden de vrouwen het veel belangrijker om gezellige/ creatieve activiteiten te doen. En mannelijk schoon mag inderdaad wel aanwezig zijn maar dit hoeft niet perse in de vorm van een striptease show.

Twerken

Dans workshops blijven al jaren razend populair bij de dames. Echter door de jaren heen variëren de thema’s van de workshops wel. Zo was 10 jaar geleden de workshop paaldansen de meest populaire workshop echter de laatste jaren zien we dat twerken het meeste wordt geboekt.

Tijdens de twerk workshop leren jullie de basis van deze booty dance en gaan jullie hiermee een dans choreo instuderen. En na afloop van de workshop mag de vrijgezel een dansshow opvoeren waarbij ze al haar twerk moves laat zien.

workshop twerken in Rotterdam

Naaktmodel schilderen

Deze workshop shop is een echte creatieve workshop die met name aan het begin van de vrijgezellendag wordt geboekt. Een lekkere rustige workshop om deze speciale dag mee te beginnen.
De workshop wordt door een professionele schilder gegeven waardoor jullie na het opvolgen van zijn tips en tools het mannelijke naaktmodel mooi op het canvas kunnen schilderen.
Hebben jullie een beperkt budget maar willen toch graag deze workshop volgen?
Dan kan je er voor kiezen om de workshop naaktmodel tekenen te volgen.
Het mannelijke model geeft dan zelf de workshop. De workshop is dan iets luchtiger/ vrijer maar het eindresultaat zal je toch zeker niet teleur stellen 😉

Mannelijk naaktmodel schilderen

Cocktail workshop

Deze workshop is razend populair en wordt veelvuldig aan geboden. Alleen niet op de manier zoals wij het doen. Deze workshop wordt namelijk gegeven door een sexy barman!
Aller eerst zal de vrijgezel denken dat dit een “standaard” cocktail workshop is maar na de eerste cocktail geeft de barman een kleine dans act waarbij hij zijn shirt uit trekt.
Plots staat daar een sexy butler met een gespierd bovenlijf die de cocktails samen met jullie gaan maken.

Wil jij nog meer ideeën voor een leuke workshop op het vrijgezellenfeest?  Bekijk hier ons volledige overzicht voor activiteiten.

Mocht je nog steeds een beetje vast lopen met het vinden van de juiste workshop en of invulling van het vrijgezellenfeest?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om even te sparren met de invulling van deze dag of download gratis onze vrijgezellenfeest planner die vol staat met tips en tools voor het organiseren hiervan.

Neem contact op!

  Meest populaire workshops zijn:

  • Creatief
  • Hilarisch
  • Uitdagend
  • Een blijvende herinnering