Workshop disco dansen

Na het volgen van deze workshop stelen jullie de dansvloer

Lekker uit m’n dak gegaan met een te gekke disco dans choreo

 • disco dansen

Het leukste uitje op de dansvloer: Workshop disco dansen

Een perfect feest is niet compleet zonder dansmoves. Jij kunt je dance-skills op een hele leuke manier een level hoger tillen met onze workshop ‘disco dansen’. De funky moves en groovy sounds nemen je mee terug in de tijd en laten je stralen op de dansvloer. Hieronder ontdek je waarom je een workshop disco dansen écht eens moet proberen.

Je hoeft geen professionele danser te zijn om uit te blinken in je dansmoves. Zodra de lekkerste (en bekende) disco hits aangaan kun jij je voeten niet meer in bedwang houden. Wat is dan ook een leukere manier om je feest te starten (of op gang te houden!) dan met een workshop disco dansen.

Beleef jouw Saturday night fever moment op de dansvloer

Deze workshop neemt je mee terug in de jaren 60, 70 en 80. Je innerlijke danser wordt helemaal naar boven gehaald. De welbekende disco hits kun jij allemaal meezingen, want het zijn de echte klassiekers waarop jij uit je dak gaat. Samen met je beste vrienden heb jij een geweldige tijd op de dansvloer en beleef je jouw Saturday night fever moment. Gooi die heupen maar los, het is tijd om te dansen!

Naast dat het ontzettend leuk is om van je favoriete disco hits te mogen genieten, kun je je ook kostelijk vermaken met de aanblik van je swingende vrienden. Wie weet ontdekken jij of je vrienden wel een verborgen talent? Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, iedereen is in voor een discoparty.

Dress to impress; de mooiste disco kostuums

Naast een gezellige en actieve dansavond is er natuurlijk nog een belangrijk aspect uit de discotijd die ons samenbrengt. Kostuums! Houd je niet in, want in de discojaren was niets te bont. Letterlijk, want hoe bonter hoe beter. Herinner je je nog die wijde broekspijpen van ABBA en de zilveren jasjes van de Beegees? Jij mag dus alles uit de kast halen. Samen met je vrienden wordt het een gezellige dag. Get in to the Groove…

Heb je zelf geen party outfit thuis liggen? Dat is geen probleem! Onze vrolijke dansdocent die jullie de meest groovy moves gaat leren, zal gave outfits meenemen die je kunt dragen. Aan glitter, glamour en dance kom je deze avond (of middag) dus niets tekort!

Deze activiteit is goed te combineren met:

Dansen tijdens je vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje en bedrijfsfeest

Een workshop disco dansen is geschikt voor verschillende soorten feesten. Zo kun jij je beste vriend of vriendin die bijna gaat trouwens verrassen met een disco-vrijgezellenfeest.
En wil je deze workshop helemaal te gek afsluiten voor de vrijgezel?
Dat bestaat er de mogelijkheid om een stripper te boeken bij de workshop. Deze komt een strip show voor de vrijgezel geven maar dan geheel in stijl van Saturday night fever!
Maar verder is deze workshop ook erg leuk om een gezellig vriendinnenuitje af te sluiten. Wil jij liever je collega’s op de dansvloer zien? Dan is dit een hele leuke manier om een bedrijfsfeest te organiseren. Er zal zonder twijfel nog lang over na gesproken worden. Vergeet dan ook zeker niet je camera mee te nemen. Dit zijn natuurlijk momenten die je voor altijd wil vastleggen. Zo worden de koffiepauzes extra leuk met al die vrolijke foto’s op het prikbord.

Steel de show samen met je vrienden en schuif de schaamte opzij, want deze workshop disco dansen ga je niet meer vergeten.

Deze dans workshop kan je al volgen vanaf 10 personen, deze duurt 1,5 uur en kost € 30,- per persoon.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Bij jullie op locatie

  Workshop disco dansen:

  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • incl. disco accessoires
  • € 30,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!