Sushi experience2018-01-30T09:00:11+00:00

Sushi Experience

Sushi eten van een sexy mannelijk model

Sushi eten zal nooit meer het zelfde zijn

Een spannende ‘sushi’ activiteit voor je vrijgezellenfeest

Wil je een vrijgezellenfeest met een Japans tintje? Dan is onze sushi experience een zeer leuk én lekker idee. Loopt het water je al in de mond bij het horen van sushi? Dat is een goed teken! Tijdens je vrijgezellenfeest ga je namelijk genieten van overheerlijke sushi en gezelligheid met je beste vriendinnen. Dat is nog niet alles, want je hapjes worden op een wel hele bijzondere manier gepresenteerd.
Niet alleen het wereldberoemde en momenteel razend populaire gerecht maakt deze activiteit een must-do. Ook het hilarische en originele concept zal je verbazen. Je zal meteen begrijpen waarom deze activiteit zo geliefd is! Dit leggen wij hieronder haarfijn uit.

Beeld je eens in; jij en je vriendinnen genieten samen van een lekker drankje, kletsen over koetjes en kalfjes en wachten met rommelende magen op de aankomende maaltijd. Dit is inderdaad wat je kunt verwachten van onze sushi experience. Maar dat is nog niet alles! Een vrijgezellenfeest zou geen vrijgezellenfeest zijn zonder hilarische en ongemakkelijke momenten. Dit is ook precies de kers op de taart die je tijdens dit feest kunt verwachten.

Een bord waar de bruid het ‘warm’ van krijgt

Vergeet de bekende zwarte bordjes waarop jij je sushi gepresenteerd krijgt. Tijdens dit vrijgezellenfeest gaan we het een stukje spannender maken. Jij en je vriendinnen krijgen de overheerlijke gerechten namelijk niet op een gewoon bord gepresenteerd, maar op het goddelijke lichaam van een aantrekkelijke man! Deze borden zijn dus letterlijk ‘om op te eten’. Bedenk je eens in wat de reactie van de aanstaande bruidegom zal zijn. Die zal dit natuurlijk niet verwachten.

Een uniek vrijgezellenfeest is dus zeker wat je krijgt bij het boeken van deze activiteit. Hierdoor heb je dus niet alleen een gezellig etentje gepland, maar geeft je ook nog precies wat een geslaagd vrijgezellenfeest moet hebben; spanning en sensatie. Zo kunnen jij en je dierbare vriendinnen genieten van al het lekkers en al het moois. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Beleef deze vrijgezellenactiviteit met sushi op elke locatie

Deze geweldige activiteit kan overal plaatsvinden. Van een vakantiehuisje op de Veluwe, tot bij de aanstaande bruid thuis. Het kan overal!
Wil je het nog exclusiever maken? Beleef dan deze hilarische vrijgezellenactiviteit op onze sushi boot in Amsterdam.

Een boottocht is een populaire activiteit voor vrijgezellenfeesten. Dit is mede te danken aan het prachtige uitzicht die jullie hebben. Dit levert zeker mooie plaatjes op! Voor foto’s is deze boottocht met sushi dus erg geschikt, zo kun je deze onvergetelijke dag pas écht vereeuwigen.

Wat je van het spannende sushi vrijgezellenfeest kunt verwachten

Overrompeld? Dat is niet zo vreemd, het is een uniek idee dat je niet snel tegenkomt tussen de bekendere ideeën, zoals strippers en cocktailbars.
Hieronder nog even een korte samenvatting van wat je van dit vrijgezellenfeest kunt verwachten:

  • Overheerlijke sushi
  • Sexy mannelijke model
  • Onbeperkt lachen, gieren, brullen (verzekerd!)
  • Een vrijgezellenfeest waar nog veel over gesproken zal worden

Kortom, als je op zoek bent naar een origineel vrijgezellenfeest waarbij je voorzien bent van zowel iets lekkers om te eten, als iets lekkers om naar te kijken, is dit precies wat je zoekt!

Neem contact op!

Deze activiteit kan je boeken in:

  • Amsterdam
  • Breda
  • Eindhoven
  • Rotterdam

Kies ook voor een spetterende dag!

Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo met de sushi experience een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

Het duurt maar een minuutje!