Vrijgezellenfeest in Breda

Is het jouw buurt om een vrijgezellenfeest te organiseren en vind je Breda daar de juiste locatie voor? Dan zit je helemaal goed! Hier vind je namelijk tal van originele, spannende en hilarische vrijgezellenfeest ideeën in het altijd mooie Breda. Laat je inspireren en ontdek ook hoe jij voor een onvergetelijk feest gaan zorgen.

Als je een vrijgezellenfeest organiseert heb je een belangrijke, maar zeker niet de makkelijkste taak op je genomen. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat de aanstaande bruid of bruidegom een spannende activiteit gaat ondernemen. Eentje om nooit meer te vergeten. Dat wil je natuurlijk op een zo origineel mogelijke manier doen. Hieronder vind je een aantal ideeën voor een vrijgezellenfeest in Breda.

Workshop burlesque bij het vrijgezellenfeest in Breda

De dames hebben met veel plezier de workshop ‘Burlesque’ gevolgd

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Breda

Het is onvoorspelbaar, spannend én hilarisch; deze workshop voor vrouwen (en uiteraard ook geschikt voor mannen) laat je kennismaken met de naakte waarheid. Zo neem jij de nietsvermoedende ‘vrijgezel’ mee naar een saaie schilderworkshop. Tenminste, dat is wat jij vertelt! Want zodra jullie binnen staan, te wachten tot de workshop begint, zullen jullie al snel geconfronteerd worden met wat er die dag gaat gebeuren. Er staat namelijk een bloedmooi, poedelnaakt model voor jullie neus, die er klaar voor staat om nageschilderd te worden.

Tijdens deze workshop krijgen jullie allerlei interessante theoriestof mee en leren jullie dit vervolgens om te zetten in de praktijk. Gaandeweg schilderen jullie de schaamteloze naakte vertoningen die voor jullie staan, lachen jullie tot jullie buikpijn hebben en doen jullie stiekem ook nog verschillende nieuwe vaardigheden op. Aan het einde van de workshop krijgen jullie je meesterwerk mee naar huis. Als dat geen pronkstuk is!

Schud de billen maar los tijdens de workshop twerken in Breda

Ben je liever in actie en wil je de vrijgezel en jouw vriendinnen even lekker laten zweten? Bereid je dan maar voor om met je billen te schudden tijdens de workshop ‘twerken’. Deze workshop laat je niet alleen kennismaken met de wereldwijde trend, want twerken is hedendaags echt razend populair, maar het is ook nog eens een gezonde en leuke activiteit voor vrouwen. Naast dat je lekker gezond bezig bent is het sexy schudden met je billen natuurlijk altijd een nuttig extraatje om te leren. Dat geldt trouwens niet alleen voor de vrijgezel…

Wil je liever leren hoe je je charmes en spierkracht kunt toepassen op een paal? Dan is een workshop ‘paaldansen’ in Breda echt iets voor jou. Net zo gezond, maar toch weer net even anders! Wanneer je gaat voor de meest sensuele, vrouwelijke dansmoves, is Burlesque dansen precies wat je zoekt. Hierbij richt je juist meer aandacht op hoe je je vrouwelijke charmes gebruikt bij het dansen.

De vrijgezel op de foto met onze sexy playboy tijdens het erotisch diner in Breda

Strike a pose met de sexy butler

Ga met jouw vriendinnen piemels pimpen in Breda

Creatief, hilarisch en razendpopulair; dat is de workshop ‘Pimp my Tarzan‘. Samen met jouw vriendinnen ga je piemels pimpen! Je kan je vast wel inbeelden wat voor hilarische lachbuien dat oplevert. De vrijgezel denkt ze mee wordt genomen naar een saaie schilderworkshop in Breda, totdat ze allemaal dildo’s op tafel ziet staan. Waarschuwing; de lachbuien zijn eindeloos en op de bruiloft wordt hier zeker nog over gesproken.

Vrijgezellenfeest in Breda

Piemels pimpen in Breda

Vrijgezellenfeest voor mannen in Breda

Je hebt er dus voor gekozen dat het vrijgezellenfeest in Breda gaat plaatsvinden. Dat is een goed idee, want deze altijd vrolijke stad heeft veel te bieden. Voordat het gelukkige koppel elkaar het ja-woord geeft in het stadhuis aan de Grote Markt, is het natuurlijk eerst tijd voor een mannelijk vrijgezellenfeestje

Lekker eten en ondertussen genieten van naakt schoon? Een ‘erotisch diner’ is dan precies wat je zoekt! Denk je maar eens in, je gaat samen met de vrijgezel en zijn beste vrienden naar een op dat moment nog geheim restaurant. De sfeer zit er al meteen in als jullie één van de medewerkers volgen naar een privé gedeelte in datzelfde restaurant. Want waar worden jullie naartoe gebracht…?

Eenmaal aangekomen bij jullie tafel, is het tijd lekker te eten…met een nadruk op lekker. Jullie gerechten worden namelijk geserveerd door een echte stripper. Een bloedmooie dame, die de vrijgezel natuurlijk nog even onder handen neemt. Hier zal je vrijgezel ongetwijfeld van genieten, en, jullie mannen misschien net zo veel…

Partygames met sexy bunny's

Partygames met sexy bunny’s tijdens een echt mannen vrijgezellenfeest

Het meeste populaire uitje voor een vrijgezellenfeest in Breda

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Breda. Van creatieve workshops tot erotische workshops.
Maar 1 activiteit is al jaren met stip het meest populaire uitje in Breda. De workshop naaktmodel schilderen!
Deze workshop combineert een creatief aspect maar ook toch wel een beetje het erotische aspect.
En dit blijkt dan toch de beste combinatie te zijn voor een vrijgezellenfeest.
Met het boeken van deze schilder workshop kan je er oprekenen dat deze activiteit zeer in smaak zal vallen en een hoop onvergetelijke momenten op zal leveren.
En natuurlijk niet te vergeten, een mooi kunstwerk na afloop van de workshop.

Mannelijk naaktmodel schilderen met het vrijgezellenfeest in Breda

#1 activiteit in Breda: Naaktmodel schilderen

Neem contact op!