Vrijgezellenfeest in Arnhem

Is het jouw taak om een vrijgezellenfeest te organiseren in Arnhem? Dan wil je natuurlijk alles uit de kast halen om je beste vriend of vriendin te verassen. Er zijn verschillende dingen waar je rekening moet houden. Je wilt de vrijgezel namelijk een onvergetelijke dag bezorgen. Hieronder hebben wij alvast een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Hierdoor krijg je een impressie welke activiteiten je kan organiseren voor een waanzinnig vrijgezellenfeest in Arnhem.

In Arnhem is van alles te beleven. Zowel overdag als ’s nachts is er genoeg te ondernemen, maar wat ga je nu met het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin doen? Dat is toch wat anders dan een avondje bieren met de mannen of een pedicure middagje met de meiden. Wij hebben al vele vrijgezellenfeest georganiseerd in Arnhem. Wij weten dan als geen ander welke ideeën waanzinnig zijn om te doen tijdens een vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen in Arnhem

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Arnhem

Toet Toet! De chauffeur staat op jullie te wachten. Trakteer je beste vriendin op iets waar zij altijd al van gedroomd heeft; een VIP rit in een limousine! Welke vrouw droomt er nu niet van dé Hollywood ervaring in een limousine? Precies, dat dachten wij dus ook. De limousine brengt jou, de vrijgezel en haar vriendinnen in stijl naar de vrijgezellenactiviteit toe. Wat de activiteit ook mag zijn, haar dag kan al niet meer stuk. Als dat geen smakelijke en charmante start van het vrijgezellenfeest is… 

Spannende huwelijksnacht

Een echte aanrader als voorbereiding op een spannende huwelijksnacht is de ‘ Vijftig tinten grijs’ workshop. Laat de vrijgezel op een spannende en hilarische manier kennis maken met SM. In onze workshop leert de aanstaande bruidegom alle fijne kneepjes van dit vak. Nadat de vrijgezel voorbereid is op haar spannende huwelijksnacht, verzorgen wij een erotische quiz. Om het vrijgezellenfeest helemaal compleet en onvergetelijk te maken volgt er een rollenspel. Hierin gaat de gehele vriendinnengroep aan de slag om de fijne kneepjes van SM te leren. Kortom, zowel handig voor de vrijgezel als voor haar vriendinnen.

Orginele vrijgezellen activiteit in Arnhem

Een vrijgezellenfeest voor mannen in Arnhem

Ben je op zoek naar een geschikte activiteit voor je beste vriend in Arnhem? Ook dan zit je goed bij ons. Wat dacht je van lekker eten, een glas ijskoud bier (of een goed glas wijn natuurlijk) en iets lekkers om naar te kijken? Een erotisch diner als vrijgezellenfeest is altijd een groot succes. Zo heb je de gezelligheid van uiteten en stappen met je vrienden, maar de spanning, schaamte en opwinding van een stiekem avondje in de nachtclub. Laat je bedienen door sexy vrouwen!

Een onvergetelijke stripact voor de vrijgezel

Wil je nog meer spanning en sensatie tijdens het eten? Regel dan een vrouwelijke stripper! Tijdens het eten krijgen jullie een mooie show te zien van een aantrekkelijke vrouw. De spanning stijgt bij iedere gang. Dit is natuurlijk leuk voor de vrijgezel, maar jij mag er net zo van meegenieten. Dat klinkt als een win-win situatie toch?

De bovenstaande activiteiten zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar ook voor mannen kan een limousine trip helemaal het einde zijn. Daarnaast is het nét zo spannend voor dames om te genieten van een erotisch diner met heerlijke mannen. Of wat dacht je ervan om deze twee activiteiten met elkaar combineren? Na een fantastische ervaring in de limousine lekker genieten van een spannend diner? De mogelijkheden zijn oneindig, net als het aantal lachbuien en de herinneringen die je ermee opbouwt. Een ding is zeker; het vrijgezellenfeest in Arnhem wordt een groot succes.

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Arnhem

    • Veel hotspots
    • Activiteiten midden in het centrum
    • Alles is mogelijk!