Vier je vrijgezellenfeest in Antwerpen

Is het aan jou de taak om een vrijgezellenfeest in Antwerpen te organiseren? Dan staat je het één en ander te wachten! Om je zorgen een beetje te verzachten hebben wij voor jou alvast een aantal ideeën op een rijtje gezet voor mannen en vrouwen. Daar kun je vervolgens je inspiratie uithalen zodat jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseert in Antwerpen.

Het mooie en grote Antwerpen heeft veel te bieden als we kijken naar activiteiten en uitjes. Zoveel leuke ideeën, waardoor het nog lastiger is om een keuze te maken voor je vrijgezellenfeest . Daarom hebben wij alvast wat speurwerk voor je gedaan, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen welk van de onderstaande ideeën bij jou feest past. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden bij jou in de buurt.

cocktail workshop met topless bartender in Antwerpen

Een vrijgezellenfeest voor mannen in Antwerpen

Heren maak je borst maar nat, dit zal je nog lang bijblijven. Terwijl jij met de mannen (en de vrijgezel natuurlijk) geniet van heerlijk glas ijskoud bier, komt er al gauw een net iets te verleidelijke dame bij je aan de deur. Nietsvermoedend zal de vrijgezel haar binnenlaten, want ze heeft namelijk iets te delen. Nee, geen verhaal, maar haar lichaam! Zij gaat namelijk een prachtige stripshow verzorgen in de woonkamer, en jullie kunnen lekker blijven zitten en meegenieten. Een stripster inhuren is altijd een succesvol idee!

Erotisch dineren

Wil je het liever een stapje hogerop zoeken? Trakteer je vrijgezel en zijn beste vrienden dan op een erotisch diner. Hier kunnen jullie met elkaar genieten van lekker eten en een gezellige hoeveelheid bier, terwijl de dames heerlijk eten serveren en een spannende show verzorgen. Dat is dus dubbel genieten, ook voor jezelf natuurlijk…

Vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen in Nijmegen

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen

Ook de dames hebben wij niet overgeslagen, wij weten namelijk precies waar de vrijgezel (net als alle andere vrouwen) absoluut van houdt; chocolade! Een workshop bonbons maken is een gegarandeerd succes en waar anders kun je dit beter doen dan in België, hét land van de chocolade, zelf? Je mag je creaties trouwens aan het eind van de workshop allemaal oppeuzelen. Dat wordt lachen, gieren, brullen én; smullen!

Hilarische lachbuien tijdens de workshop twerken

Zet jij je lieve vriendin liever aan het werk? Dan is een actieve workshop twerken precies iets voor jou. Zo kun jij haar eens even lekker met haar billen laten schudden. Dat belooft een actieve dag vol hilarische lachbuien, tot op heden onontdekte nieuwe talenten en een hoop gezelligheid. Wie weet kan de aanstaande bruid haar nieuwe twerk-vaardigheden wel projecteren op haar aanstaande man; dat zal hij vast en zeker wel waarderen!

Natuurlijk hoef je het niet zo nauw te nemen met de geslachtskeuze van de activiteiten. Mannen kunnen namelijk net zo van chocolade genieten als vrouwen en het is voor een vrouw ook heus geen straf om tijdens een heerlijk diner van een erotische show te mogen genieten. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de herinneringen die je met deze activiteiten nalaat. Waar je ook voor kiest, het vrijgezellenfeest in Antwerpen wordt een enorm succes!

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven