Wanneer jij degene bent die het vrijgezellenfeest moet organiseren, dan wil je natuurlijk iets plannen dat niemand meer zal vergeten. Wij hebben hét geweldige recept voor je voor een geweldige dag. De ingrediënten? Heerlijk eten, bier én een naakt lichaam om vanaf te smullen. Bij Yourbachelorparty.nl bieden we dit Naked Sushi-concept aan voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen. Jij en je beste vrienden gaan namelijk onbezorgd genieten van de lekkerste Japanse gerechten. Lekker eten én heerlijk drinken, dat is wat je te wachten staat tijdens de Naked Sushi Bachelorparty.

Want zeg nou eerlijk? Bij een goed vrijgezellenfeest hoort toch een heerlijke maaltijd? Wat is nou een beter idee dan deze maaltijd direct van een sexy man of jongedame af te eten?! Dit razend populaire gerecht biedt oneindig veel mogelijkheden. Nee, tijdens deze activiteit krijgen jij en je vrienden krijgen niet zomaar een bordje met gerechten toegeschoven. De Japanse hapjes worden namelijk geserveerd van een sexy vrouwenlichaam! Een dubbel lekker hapje, dus. De enorm succesvolle activiteit geeft je een ervaring waar je jaren later nog over napraat.

Dit is wat je te wachten staat tijdens de Naked Sushi activiteit:

  • De lekkerste sushi
  • Drankjes (incl. alcoholische dranken)
  • Een avond vol spanning en sensatie
  • Vrouwelijk schoon voor een geslaagd mannenfeest
  • Een vrijgezellenfeest met een bijzondere ‘nasmaak’

Nyotaimori “Body” of “Naked” Sushi is iets dat is geëvolueerd tijdens het bewind van de laatste keizer van Japan. Het heeft in de loop van de jaren vele vormen aangenomen en is zeker geen mainstream in Japan. Bij Your Bachelorparty hebben we ervoor gekozen van Naked Sushi écht een kunst te maken!