Als je een vrijgezellenfeest organiseert met zoveel mogelijk actie en activiteit, dat moet je zeker even blijven hangen! Hieronder vind je namelijk de top vijf vrijgezellenfeest opdrachten voor mannen, waar jij je beste maten eens flink mee kunt uitdagen. Zo houd je de sfeer er lekker in en wordt het een dag om nooit meer te vergeten.

Je kunt een vrijgezellenfeest extra leuk en actief maken door je gasten en natuurlijk de hoofdgast (de vrijgezel) te voorzien van opdrachten. Om je wat inspiratie te geven van wat nu de meest geschikte opdrachten voor een vrijgezellenfeest zijn, hebben wij speciaal voor jou een top vijf samengesteld.

beer bong met een sexy bunny

  1. Drankspelletjes

Een koud glas bier gaat er natuurlijk altijd wel in, maar met drankspelletjes leggen we de lat nog even iets hoger. We zoeken de uitdaging op en gebruiken drank als ‘strafmiddel’. Een voorbeeld van een leuk drankspelletje is Drink de bruid. Voor iedere letter die de naam van de bruid bevat, moet de vrijgezel een drankje nemen. In deze lijst van alcoholische dranken kun je heel makkelijk alle drankjes op alfabetische volgorde vinden. Als je het vrijgezellenfeest thuis viert kun je ook een ‘zap de oma’ spel spelen. Je gaat voor de tv zitten, zapt, en wanneer je een oudere dame tegenkomt ga je shotten. Wissel dit wel af met andere spelletjes, want je bent na een uurtje wel uitgezapt!

  1. The buy of shame

Als je de vrijgezel een super gênante opdracht wilt geven, laat je hem the buy of shame doen! Het is heel simpel; je stuur je maat erop uit om boodschappen te gaan doen. Het liefst in een nachtsupermarkt. Dat klinkt misschien niet zo spannend, maar het leukste komt nog! Jij gaat hem namelijk wel heel verdachte spulletjes laten kopen. Bijvoorbeeld een banaan of komkommer, een flesje lotion en een pak condooms! Als jij de vrijgezel als maffialid wil laten voordoen, laat hem dan een rol duck-tape, een stevige touw en een jerrycan benzine kopen. Houdt natuurlijk wel voor ogen dat het een spelletje is, dus een bezorgde winkelier wat uitleg geven is niet altijd ongewenst.

  1. Gênante vragen

Niets is leuker dan achter hele gênante waarheden te komen. Daarom is het leuk om van tevoren een aantal vragen op te stellen waar alleen maar gênante antwoorden uit kunnen komen. Bijvoorbeeld: met wie ga je liever naar bed, je schoonmoeder of mijn broer? Hierdoor dwing je de mannen tot antwoord. Willen ze niet antwoorden? Dan wordt het shotten! Of opdrukken natuurlijk…

  1. De klassieker: verkleden

Als je wel eens in Amsterdam komt heb je ze vast wel gezien; groepen vrijgezellen met een wel heel opvallend geklede kerel. Soms lopen ze erbij als een vrouw, soms dragen ze hun ondergoed over hun kleding. Je kunt het zo goed niet bedenken. Het leuke is dat jij mag bepalen hoe hij erbij loopt. Reken er maar op dat het een interessante kroegentocht wordt met deze opdracht!

  1. Blinddoeken

Om het voor de vrijgezel extra spannend te maken kun je hem blinddoeken. Hij heeft dan geen idee wat hem te wachten staat en zo kun je hem de surprise van zijn leven bezorgen met deze opdracht. Op deze manier kun hem laten bungee jumpen of juist, misschien nog veel grappiger, niets laten gebeuren. Hierdoor zal hij constant denken dat er iets ergs staat te gebeuren, terwijl jij en je vrienden hem misschien alleen maar op een stoeprandje laten balanceren! Vergeet vooral je camera niet tijdens deze opdracht.