Word jij een ster in het pimpen van piemels?

Ben je op zoek bent naar een crazy activiteit waar jij en je vriendinnen schaamteloos van gaan genieten? Dan is piemels pimpen écht wat voor jullie.
Deze gênante maar stiekem toch ontzettend leuke workshop laat je het mannelijk lid wel heel stevig onder de loep nemen.
Sterker nog, je mag al je creativiteit uit de kast trekken om een piemel te versieren! Lees hieronder meer over deze (te) gekke activiteit.

Piemels versieren; dé activiteit voor een meidenavond of vrijgezellenfeest

Heb jij een gezellige meidenavond in de planning staan? Of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan wil je misschien wel weer wat anders dan dat witte wijntje op het terras of zo’n tranentrekkende, romantische film op de vrijdagavond. Deze keer til je de gezelligheid en romantiek naar een heel nieuw level. Jij gaat namelijk samen met je vriendinnen de crea bea uithangen en, jawel, piemels pimpen!
Dat wordt buikpijn van het lachen geblazen en misschien ontdek je nog wel een verborgen talent? Een uitgelezen kans om de meidenavond of het vrijgezellenfeest een boost te geven om het onvergetelijk te maken.

Het voordeel van deze workshop is dat je het makkelijk kan combineren met andere activiteiten! Ideaal dus tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Zo kan je het combineren met onder meer:

  1. Workshop twerken
  2. Workshop cocktail maken

Piemels versieren met je vriendinnen; lachen gieren en brullen

Size does matter bij deze workshop! Jij en je vriendinnen komen aan bij een knutselworkshop, maar deze is alles behalve suf en saai.
Op tafel zie je namelijk al waar het om gaat; er staan overal gipsen piemels! Kies een mooie uit en maak er een prachtig kunstwerk van. Wat zullen jij en je vriendinnen in een deuk liggen om die gekke smiley die je erop getekend hebt.
Of wat dacht je dan van die van je buurvrouw, die helemaal volgeplakt is met glitters? Hoe dan ook; deze unieke kunstwerken maken je feest een groot succes.

Hier onder een afbeelding ter inspiratie voor het versieren van de piemels.

Alle versierde piemels uitgestald om deze op foto vast te leggen

Vier je vrijgezellenfeest in Amsterdam, Rotterdam of bij jou in de buurt

Terwijl jullie opperst geconcentreerd bezig zijn, hebben jullie natuurlijk van alles bij te kletsen. De butler, die jullie van de gipsen piemels voorziet, zal jullie ook van de nodige gezelligheid voorzien.
Jullie kunnen ervoor kiezen om het vrijgezellenfeest in Amsterdam of Rotterdam te vieren. In dat geval kunnen jullie ook lekkere drankjes bestellen, om het feest helemaal af te maken tijdens de workshop.
Wil je het liever thuis organiseren? Dan kun je de butler met al zijn knutsels ook naar je toe laten komen. Helemaal aangepast voor jouw feest dus!

Neem je versierde piemel mee naar huis als herinnering

Natuurlijk gaan jij en je vriendinnen niet alleen met buikpijn van het lachen en een grote grijns naar huis. Jullie mogen je kunstwerk mee naar huis nemen! Misschien heb je er wel een bepaald doel mee; dat je er iemand mee gaat verrassen. Eén ding is zeker, zo’n uniek cadeau heeft de ontvanger nog nooit gekregen! Misschien wil je hem juist graag zelf houden, als een trofee voor je creatieve uitingen? Oh ja, als een vriend hebt, houdt dat wel een beetje rekening met hem. We willen natuurlijk niet dat je kunstwerk onzekerheden gaat creëren. Een beetje plagen moet natuurlijk wel kunnen!
Team bride op de foto met de versierde piemels